Home / Fashion  / Ο Harry Styles ποζάρει με μια κότα για τον Gucci!

Ο Harry Styles ποζάρει με μια κότα για τον Gucci!

Ο Harry Styles πρωταγωνιστεί στην νέα συλλογή του οίκου Gucci, παρέα με μια κότα!

 

Ο Βρετανός τραγουδιστής Harry Styles, που όλοι αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχία του τραγουδιού του «Sign of the times», είναι το νέο πρόσωπο της καινούργιας σειράς του οίκου Gucci, Gucci Tailoring.

 

 

Ποζάροντας με μια κότα στην αγκαλιά του και φορώντας ένα κομψό navy New Marseille jacket, σχεδιασμένο από τον Alessandro Michele, ο Harry Styles περιμένει να παραγγείλει σε ένα παραδοσιακό αγγλικό μαγαζί τύπου fish and chips, κάνοντας μια από τις πιο ιδιαίτερες και στυλάτες εμφανίσεις του! 

 

 

Σε άλλες φωτογραφίες που έχουν ανέβει στον λογαριασμό του οίκου υψηλής ραπτικής στο instagram, βλέπουμε τον τραγουδιστή να φωτογραφίζεται παρέα με σκύλους, αναδεικνύοντας με μια pet friendly διάθεση τις chic δημιουργίες του σχεδιαστή Alessandro Michele. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!