Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Alex Karev δεν θα είναι πλέον στο Grey’s Anatomy

Ο Alex Karev δεν θα είναι πλέον στο Grey’s Anatomy

Ο Alex Karev δεν θα είναι πλέον στο Grey's Anatomy
O Justin Chambers φεύγει από το Grey’s Anatomy.

Ο Dr. Alex Karev της πολύ επιτυχημένης αμερικάνικης σειράς Grey’s Anatomy που διανύει φέτος την 16η χρονιά της, ανακοίνωσε ότι μετά το τέλος αυτού του κύκλου θα αποχωρήσει από το cast. Ο Alex aka Justin Chambers ήταν μέρος της τηλεοπτικής ομάδας από το πρώτο επεισόδιο (2005) και υπήρξε πολύ αγαπητός από το κοινό.  

 

Ο Alex Karev δεν θα είναι πλέον στο Grey's Anatomy

 
Σχετικά με την αποχώρησή του είπε:

“Δεν υπάρχει καλή στιγμή να πω αντίο σε ένα show και ένα χαρακτήρα που έχει καθορίσει τόσο πολύ τη ζωή μου τα τελευταία 15 χρόνια”

“Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό, ελπίζω να διαφοροποιήσω τους ρόλους μου και τις επιλογές μου. Και, καθώς γίνομαι 50 και είμαι ευλογημένος με την αξιόλογη, υποστηρικτική γυναίκα μου και τα πέντε υπέροχα παιδιά, τώρα είναι αυτή η στιγμή.”

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια του ABC, την Shonda Rimes, τους συναδέλφους μου Ellen Pompeo, Chandra Wilson και James Pickens, τους υπόλοιπος από αυτό το καταπληκτικό cast, από παλιά μέχρι και σήμερα, και φυσικά τους fans για αυτή την υπέροχη διαδρομή.” 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!