Home / Fashion  / Ο οίκος Fendi λάνσαρε την πρώτη αρωματισμένη τσάντα

Ο οίκος Fendi λάνσαρε την πρώτη αρωματισμένη τσάντα

Μια καινοτομία, που έχει ήδη αγαπηθεί!

Τον τελευταίο καιρό έχουμε μπει σε μια νέα εποχή για την αρωματοποιία, αφού αντί για αρώματα μπορούμε πια να κρατάμε ή να φοράμε αρωματισμένα αντικείμενα, όπως stickers, καρφίτσες και βραχιόλια.

 

Ο οίκος Fendi, πηγαίνει τη νέα αυτή πραγματικότητα ένα βήμα παραπέρα, με την κυκλοφορία της πρώτης αρωματισμένης τσάντας στον κόσμο.

 

Η συλλογή περιλαμβάνει τρεις τσάντες σε φωτεινό κίτρινο με λευκές λεπτομέρειες, σε τρία διαφορετικά μεγέθη. Ανάμεσά τους και η χαριτωμένη “nano” bag, η οποία έχει το μέγεθος ενός iPhone -βασικά μόνο αυτό χωράει. Η “baguette” είναι το πιο αγαπημένο και πλέον διαχρονικό σχέδιο τσάντας του οίκου, από τα 90s και μετά, οι συγκεκριμένες, όμως, τσάντες είναι εκ των πραγμάτων μοναδικές.

 

 

 

Το δέρμα τους είναι εμποτισμένο με ένα νέο άρωμα, το FendiFrenesia, το οποίο δημιουργήθηκε από τον αρωματοποιό Francis Kurkdjian. Το brand ισχυρίζεται πως το άρωμα, το οποίο περιέχει νότες από δέρμα και musk, διαρκεί για τέσσερα χρόνια, ενώ οι τσάντες διατίθενται μαζί με το άρωμα, με το οποίο μπορείτε να ανανεώνετε το άρωμά τους ή να το χρησιμοποιείτε για εσάς με τον κλασικό τρόπο.

 

Οι λευκές πιτσιλιές επάνω στην τσάντα δεν είναι τυχαίες, καθώς αποτυπώνουν τα σχέδια που σχηματίζονται επάνω σε χαρτί έγχρωμου φιλμ, ένα δημιούργημα του γνωστού Ελβετού φωτογράφου, Christelle Boulé.

 

 

 

Η συλλογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν λίγες ημέρες, στο κατάστημα Miami Design District της Fendi, που είναι και το μοναδικό σημείο, όπου μπορεί κανείς να αγοράσει και τα τρία σχέδια, ενώ η τσάντα μινιατούρα είναι διαθέσιμη online στο fendi.com στην τιμή των 630 δολαρίων.

 

Αν έχετε σκοπό να την αποκτήσετε, σπεύσατε! Σύμφωνα με όσα γράφει το site, η συγκεκριμένη τσάντα θα είναι διαθέσιμη μέχρι την 20η Δεκεμβρίου.

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath