Home / Fashion  / Ο οίκος Dior θα παρουσιάσει διαδικτυακά την Cruise 2021 συλλογή του

Ο οίκος Dior θα παρουσιάσει διαδικτυακά την Cruise 2021 συλλογή του

Ο οίκος Dior θα παρουσιάσει διαδικτυακά την Cruise 2021 συλλογή του
Η συλλογή Cruise 2021 θα παρουσιαστεί στην Ιταλία. 

Ανάμεσα στις πολλές επιπτώσεις του κορονοϊού είναι και κάποιες αλλαγές στα fashion πράγματα, ανάμεσα στις οποίες η αναβολή των catwalks με κοινό και η διαδικτυακή παρουσίασή τους. Μετά τον οίκο Chanel και ο οίκος Dior ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει διαδικτυακά την Cruise 2021 συλλογή του. 

 

Πιο συγκεκριμένα, η πασαρέλα που επρόκειτο να γίνει στις 9 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 22 Ιουλίου, με τη Maria Grazia Chiuri να στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας στους Ιταλούς που χτυπήθηκαν αδυσώπητα από την πανδημία.

 

 

Η συλλογή θα παρουσιαστεί στην λευκή πλατεία του Καθεδρικού του Λέτσε. Το σκηνικό που θα στηθεί και θα παρελάσουν τα μοντέλα θα είναι ιδιαίτερο ενώ το catwalk θα μεταδοθεί ζωντανά από τα social media και το επίσημο website του οίκου. 

 

Μείνετε συντονισμένοι!

www.dior.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!