Home / Fashion  / Ο οίκος Balenciaga εκδίδει το δικό του coffee table book

Ο οίκος Balenciaga εκδίδει το δικό του coffee table book

Ένα βιβλίο που επικεντρώνεται στο fashion show της χειμερινής συλλογής του 2018.

Αν αγαπάτε τα coffee table books και λατρεύετε τη μόδα, το νέο βιβλίο του οίκου Balenciaga θα βρει σίγουρα μια θέση στο τραπεζάκι του σαλονιού σας.

 

Με τίτλο “Balenciaga: Winter 18” το απολαυστικό αυτό βιβλίο, επικεντρώνεται στο χειμερινό show του 2018 και συγκεκριμένα στα παρασκήνιά του, όπως τη διαδικασία των fittings και τις πρόβες των μοντέλων. Τις φωτογραφίες που φιλοξενούνται στο βιβλίο έχουν τραβήξει σε αποκλειστικότητα οι Johnny Dufort και Pierre Ange Carlotti, οι μοναδικοί φωτογράφοι με πρόσβαση στο backstage. Οι εικόνες χαρακτηρίζονται από μία πολύ ιδιαίτερη αισθητική, με neon lime και ροζ αποχρώσεις.

 

 

Ο creative director του οίκου Balenciaga, Demna Gvasalia, δήλωσε πως μετά από τη συγκεκριμένη επίδειξη, κάθε fashion show πρόκειται να έχει κινηματογραφικό αέρα, ενώ παράλληλα θα συνοδεύεται από κάποια ντοκουμέντα, γύρω από την οργάνωση και τις backstage διαδικασίες.

 

 

Ένα fashion show είναι μια μοναδική εμπειρία και αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα εργαλείο ανάμνησής του”, πρόσθεσε. Το coffee table book Βlenciaga: Winter 18” είναι διαθέσιμο από σήμερα, 7 Νοεμβρίου στο balenciaga.com, πριν την επίσημη κυκλοφορία του στο rizzoliusa.com τον Φεβρουάριο του 2019.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath