Home / Fashion  / Ο οίκος Alexander McQueen μας προσκαλεί στο πιο δημιουργικό challenge

Ο οίκος Alexander McQueen μας προσκαλεί στο πιο δημιουργικό challenge

 

#Μένουμεσπίτι και σχεδιάζουμε με έμπνευση τα πολυτελή φορέματα του Alexander McQueen

 

 

Ο χώρος της τέχνης και της μόδας είναι η μόνη διέξοδος μας όσο είμαστε εγκλωβισμένοι στο σπίτι. Ο οίκος Alexander McQueen στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram προκαλεί τους followers να δημιουργήσουν το δικό τους σχέδιο με έμπνευση τα μοναδικά του φορέματα. Κάθε εβδομάδα ο οίκος θα προσκαλεί τους θαυμαστές του να ζωγραφίσουν μία δημιουργία του. Το φόρεμα θα αλλάζει κάθε εβδομάδα. Η επιλογή που θα γίνεται στα σχέδια θα δημοσιεύεται στα official προφίλ του Alexander McQueen στα social media. Το challenge ξεκινάει με το φόρεμα «Roses», από τη χειμερινή συλλογή του 2019 του οίκου.

 

 

 

 

 

Inspiring project of Alexander McQueen

 

Για να συμμετέχεις και εσύ στο απόλυτο art-fashion challenge, ξέθαψε το sketchbook σου, κάνε screenshot τη φωτογραφία του φορέματος που θέλεις να σκιτσάρεις και δημιούργησε ακολουθώντας τις καμπύλες τις γραμμές του «Roses». Μόλις τελειώσεις το έργο σου ανέβασε το με το hashtag #McQueenCreators, τα καλύτερα θα ανέβουν στο προφίλ του οίκου!

 

 

 

 

#StayCreative

[email protected]

"The most beautiful experience we can have is the mysterious. It is the fundamental emotion that stands at the cradle of true art and true science". Albert Einstein