Home / Men  / Ο γοητευτικός Michele Morrone πρόσωπο της “Guess by Marciano”

Ο γοητευτικός Michele Morrone πρόσωπο της “Guess by Marciano”

Ο γοητευτικός Michele Morrone πρόσωπο της “Guess by Marciano”
Ξανά στον ρόλο του μοντέλου. 

Ο Michele Morrone, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός από την ταινία “365 dni”, γίνεται ξανά μοντέλο και συνεργάζεται με τον διάσημο fashion designer Paul Marciano για τη νέα του συλλογή.

 

 

Ο καλλονός γίνεται το πρόσωπο της καλοκαιρινής ανδρικής κολεξιόν “Guess by Marciano” προτάσσοντας την ακαταμάχητη γοητεία του. Τα γυρίσματα της καμπάνιας θα γίνουν σε μια πολυτελή βίλα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με τον δημοφιλή ιστότοπο ΤΜΖ, η επιταγή που θα εξαργυρώσει ο Ιταλός ηθοποιός θα είναι 6ψήφια. Μάλιστα, μέσα στο συμβόλαιό του συμπεριλαμβάνονται, φωτογραφίσεις, αναρτήσεις στα social media, δημόσιες εμφανίσεις και πασαρέλα ενώ ο διάσημος σχεδιαστής Paul Marciano είναι κατενθουσιασμένος μαζί του. 

 

https://www.instagram.com/p/CCTqRayFEen/

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!