Home / Family  / Ο γιος του David Beckham, Romeo, έγινε 18 ετών

Ο γιος του David Beckham, Romeo, έγινε 18 ετών

Ο γιος του David Beckham, Romeo, έγινε 18 ετών
O Romeo Beckham ενηλικιώθηκε και μοιάζει ολοένα και περισσότερο στον πατέρα του!  

Ο γιος των Victoria και David Beckham έγινε 18 ετών και έσβησε τα κεράκια της ενηλικίωσης σε ένα πάρτυ που πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη της οικογένειας στο Cotswolds, με καλεσμένη εννοείται όλη την οικογένεια Beckham.  

 

Ο Romeo Beckham γιορτάζει με τα αδέρφια του Brooklyn, Cruz και Harper. 

 

 

Οι εορτασμοί έλαβαν χώρα την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου, ενώ σύσσωμη η οικογένεια Beckham παρευρέθηκε στην έπαυλη για να γιορτάσει. Όπως ήταν φυσικό το Instagram account των περήφανων γονέων, David και Victoria, γέμισε με φωτογραφικό υλικό και stories για το χαρούμενο γεγονός. Ο Romeo έσβησε πανευτυχής τα κεράκια της τούρτας του και παράλληλα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με την οικογένειά του, αποδεικνύοντάς μας πως όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του, έναν από τους πιο ποθητούς άνδρες στον κόσμο. 

 

 

 

Ανάμεσα στις πολλές αναρτήσεις για τα χαρούμενα γενέθλια ήταν και αυτή του David Beckham, ο οποίος ευχήθηκε στον γιο του: «Χαρούμενα 18α γενέθλια στο μικρό μου ανθρωπάκι (ή όχι και τόσο μικρό πια). Έχεις μεγαλώσει και είσαι ο πιο όμορφος άνθρωπος και όπως λες και ο ίδιος, επιτέλους άνδρας. Σε αγαπάμε τόσο πολύ. Ποτέ μην εγκαταλείψεις τα όνειρα και τους στόχους σου». 

 

Χρόνια πολλά Romeo! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!