Home / Fashion  / Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε στο Παλατάκι

Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε στο Παλατάκι

Ο Βασίλης Ζούλιας και το Μ.Α.Ζ.Ι. σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό! 

 

To κοινό της Θεσσαλονίκης είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις εκπληκτικές δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια σε μια υπέροχη βραδιά με φιλανθρωπικό σκοπό.  Ο κορυφαίος Έλληνας σχεδιαστής, Βασίλης Ζούλιας, παρουσίασε  τη συλλογή του με τίτλο «The Crown Resort Collection SS19» για πολύ καλό σκοπό.

 

 

Το βράδυ της Δεύτερας 2ης Ιουλίου ήταν εξαιρετικά λαμπερό! Το Παλατάκι ή αλλιώς και Κυβερνείο στη Θεσσαλονίκη, μετατράπηκε σε μια υπαίθρια πασαρέλα στην οποία παρουσίαστηκαν κομψές δημιουργίες του επιτυχημένου Έλληνα σχεδιαστή υπό τους μελωδικούς ήχους του συγκροτήματος Les Au Revoir. Ο Βασίλης Ζούλιας, παρουσίασε την κολεξιόν του «The Crown», που εμπνεύστηκε από την υπερπαραγωγή του Netflix, «Τhe Crown».

 

 

Η επίδειξη έλαβε χώρα στο επιβλητικό κτίριο του Κυβερνείου (Παλατάκι) και εντυπωσίασε το κοινό που είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) και είχε έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Παιδιατρικό Τμήμα του Νοσοκομείου “Γεννηματάς”.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!