Home / Beauty  / Ο απόλυτος οδηγός για περιποίηση τον χειμώνα – Μέρος 1ο!

Ο απόλυτος οδηγός για περιποίηση τον χειμώνα – Μέρος 1ο!

Winter’s Survival Tips- Μέρος 1ο! 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και οι αντίξοες συνθήκες επιτάσσουν συγκεκριμένη και προσεγμένη winter περιποίηση. Συγκεντρώσαμε beauty tips που θα σας βοηθήσουν να είστε λαμπερές και τον χειμώνα!

 

 

Aloe magical scrub!

Η απολέπιση είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη για την επιδερμίδα! Το face scrub κρατά την επιδερμίδα καθαρή, αφαιρώντας τα συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τους πόρους. Φτιάξτε το δικό σας homemade scrub με μαύρη ζάχαρη, μέλι και αλόη βέρα και φροντίστε να κάνετε απολέπιση σε τακτά χρονικά διαστήματα, περίπου 2 με 3 φορές την εβδομάδα!

 

Moody days need sunscreen!

Τον χειμώνα έχουμε την τάση να ξεχνάμε πως πρέπει να φοράμε αντηλιακό στο πρόσωπό μας. Τις μουντές και γκρίζες μέρες η ακτινοβολία συνεχίζει να θέτει σε κίνδυνο την υγεία και την λάμψη της επιδερμίδας μας. Για αυτό το λόγο είναι αναγκαίο να χρησιμοποιούμε αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.

 

Extra protection tip:
Προτιμήστε μια αντηλιακή κρέμα προσώπου με οξείδιο του ψευδαργύρου που ανακλά αποτελεσματικά τις ακτίνες UV, προσφέροντας ισχυρή προστασία ενάντια στη UVA και UVB υπεριώδη ακτινοβολία.

 

 

 

Shiny Hair Tip!

Φριζαρισμένα μαλλιά και τον χειμώνα; Έχουμε την λύση. Παράδοξη και απλή, η απάντηση βρίσκεται στο t-shirt σας. Μετά το μπάνιο τυλίξτε τα νωπά μαλλιά σας με ένα βαμβακερό t-shirt, αντί για πετσέτα. Αυτό το tip θα σας βοηθήσει να τιθασεύσετε τα μαλλιά σας και επιπλέον να τα προστατεύσετε από την αφυδάτωση!

 

Lip- delicious!

Ο χειμώνας αφυδατώνει τα χείλη μας, τα οποία μπορεί να γίνουν ξηρά και να σκάσουν. Ενυδατώστε τα χείλη σας με lip balm με θρεπτικά συστατικά που τα προστατεύουν από τις κακουχίες και χαρίζουν φυσική και λαμπερή όψη. Απλώστε το προϊόν χωρίς φειδώ και αφήστε τα ευεργετικά τους συστατικά να κάνουν θαύματα!

Extra beauty tip: Προτιμήστε lip balm με ρόδι και βούτυρο καριτέ που σας χαρίζουν ενυδατωμένα, λαχταριστά χείλη!

 

 

 

Night routine.

Πριν αφεθείτε στην αγκαλιά του Μορφέα, βάλτε στο πρόσωπο σας την κρέμα νυκτός, την κρέμα για τα μάτια και μία τονωτική λοσιόν με ενυδατικούς και αντιοξειδωτικούς παράγοντες. Το επόμενο πρωί το πρόσωπό σας θα ακτινοβολεί και η επιδερμίδα σας θα σας ευγνωμονεί!

 

Green tea lovers!

Η μεγάλη περιεκτικότητά του πράσινου τσαγιού σε πολυφαινόλες και σε κατεχίνες το καθιστά εξαιρετικά αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό. Κάντε το πράσινο τσάι το αγαπημένο σας winter ρόφημα γιατί προστατεύει το δέρμα από την καταστροφή που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες και το διατηρεί νεανικό και λαμπερό!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!