Home / Good Life  / Ο απόλυτος οδηγός για γευστικά, σκανδιναβικά cocktails!

Ο απόλυτος οδηγός για γευστικά, σκανδιναβικά cocktails!

Scandinavian tasty cocktails!

Περισσότερες από 30 συνταγές για αλκοολούχα και μη αλκοολούχα πεντανόστιμα cocktails, συγκέντρωσε σε 160, πλούσιες σε περιεχόμενο και φωτογραφικό υλικό, σελίδες η κορυφαία mixologist Selma Slabiak.

Μύηση στα σκανδιναβικά cocktails

Το καινούργιο της βιβλίο με τίτλο ”Spirit of the North: Cocktail recipes & stories from Scandinavia” περιλαμβάνει γευστικές συνταγές για χειροποίητα cocktails εμπνευσμένα από τις γεύσεις της σκανδιναβικής χερσονήσου.

Η συγγραφέας που κατάγεται από την Δανία, κατάφερε να παντρέψει τη σύγχρονη αντίληψη στον χώρο των cocktails με τη σκανδιναβική παράδοση και κουλτούρα, δημιουργώντας τον απόλυτο οδηγό για απολαυστικά ποτά που εύκολα μπορείτε να φτιάξετε και μόνοι σας. Άλλωστε στο βιβλίο περιέχονται λεπτομερείς οδηγίες, βήμα προς βήμα, για την δημιουργία των cocktails, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι στο είδος, να μετατραπούν σε experts mixologists.

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο και τα σκανδιναβικά cocktails στο παρακάτω link.

books-teneues.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!