Home / Lifestyle  / Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης Brady Corbet

Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης Brady Corbet

Ο ανερχόμενος σκηνοθέτης Brady Corbet
Facts που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Brady Corbet

Ο Brady Corbet γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1988 στην Αριζόνα της Αμερικής. Όταν ήταν μόλις 10 ετών έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς “The King of Queens”. Κάπως έτσι ξεκίνησε η αγάπη του για την ηθοποιία και τον χώρο της υποκριτικής. Το πρώτο του κινηματογραφικό ντεμπούτο έγινε με την ταινία “Thirteen”. Ακολούθησαν πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, πριν αποφασίσει πως θέλει να κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ενώ έχει συμμετάσχει σε φιλμ σπουδαίων σκηνοθετών όπως είναι ο Μίχαελ Χάνεκε, ο Γκρεγκ Αράκι, ο Ολιβιέ Ασαγιάς και ο Λαρς φον Τρίερ. 

 

 

Other things

Εκτός από τους ρόλους του στην τηλεόραση και στο σινεμά ο Brady Corbet έχει εμφανιστεί και στα μουσικά video Bright Eyes και IMA Robot.

 

 

Family Life

Το 2012 ο Brady Corbet γνωρίζει την δημιουργό Mona Fastvold και από τότε είναι αχώριστοι. Το 2014 αποκτούν και την όρη τους. 

 

143214C23

 

Time has come 

To 2015 βγαίνει η ταινία “Η γέννηση ενός ηγέτη” που αποτελεί, το πολυσυζητημένο σκηνοθετικό του ντεμπούτο. Το 2018 κάνει τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του “Vox Lux” που ακολουθεί τη σκανδαλώδη ζωή μιας ποπ σταρ, την γεμάτη τρικυμίες σχέση με την κόρη της και τον αυταρχικό ατζέντη της, με πρωταγωνιστές τους Natalie Portman και Jude Law.  

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!