Home / Fashion  / Celebrity Style  / Οι winter μπότες της Katie Holmes που λατρέψαμε

Οι winter μπότες της Katie Holmes που λατρέψαμε

Οι winter μπότες της Katie Holmes που λατρέψαμε
Οι μπότες της Katie Holmes είναι ο απόλυτος συνδυασμός στυλ και πρακτικότητας για τον χειμώνα. 

Μας έχει συνηθίσει σε πολύ stylish εμφανίσεις, ενώ διατηρεί τον fashion πήχη πολύ ψηλά, έχοντας για χρόνια τον τίτλο της fashion guru. O λόγος για την κομψή Katie Holmes που σε τελευταία της εμφάνιση, μας έδειξε μια ακόμη τάση. Τα σύγχρονα και πολύ ζεστά μποτάκια, που όλες λατρεύουμε να αγαπάμε τον χειμώνα γιατί μας προφυλάσσουν από τις χαμηλές θερμοκρασίες. 

 

H όμορφη ηθοποιός εθεάθη με ένα σούπερ στυλάτο και ζεστό σύνολο, με ήπιες αποχρώσεις και το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μποτάκια του οίκου Sorel που συνδύασε επιτυχημένα με την τσάντα της. Σε αυτή την καθημερινή έξοδο επέλεξε ένα natural look χωρίς ίχνος μακιγιάζ, ενώ φόρεσε μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, που τα αγαπά πάρα πολύ. 

 

Οι winter μπότες της Katie Holmes που λατρέψαμε

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!