Home / Cozyhome  / Οι STUDIOLAV δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά παιδικά έπιπλα

Οι STUDIOLAV δημιουργούν τα πιο ξεχωριστά παιδικά έπιπλα

cozy vibe design studiolav
Ένα project που ολοκληρώθηκε και ανανεώνει το παιδικό δωμάτιο.

 

Για έναν χρόνο οι ταλαντούχοι STUDIOLAV συνεργάστηκαν με την εταιρεία ForCurly, για να δημιουργήσουν τα ιδιαίτερα έπιπλα Abril Treee και Amir Treee, ένα project που μόλις ολοκληρώθηκε και είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα kickstarter.

 

Τα δύο αυτά έπιπλα, σε σχήμα δέντρου, είναι εμπνευσμένα από όσα αυτό συμβολίζει, όπως την ανάπτυξη, τη δύναμη, τη θετική ενέργεια και την οικογένεια.

 

Η σύλληψη των Abril και Amir TREEE βασίστηκε στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος για την ανατροφή και την ανάπτυξη των παιδιών. Τα 3 E είναι τα αρχικά των λέξεων Enchantment, Engagement and Enlightenment (Γοητεία, Δέσμευση και Διαφώτιση).

 

 

AMIR TREEE

Εμπνευσμένο από το κλασικό παιχνίδι με τα τουβλάκια, το συγκεκριμένο concept σχεδιάστηκε για να φέρει κοντά τους γονείς και τα παιδιά, ώστε να περάσουν μαζί ποιοτικό χρόνο γύρω από το δέντρο. Λιτά γεωμετρικά σχήματα σχηματίζουν διαφορετικά στρώματα, συνθέτοντας τελικά την αφηρημένη σιλουέτα ενός δέντρου. Το πιο χαμηλό τμήμα της κατασκευής, δηλαδή ο κορμός, χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος για τα αγαπημένα παιχνίδια του παιδιού και ταυτόχρονα μετακινούνται και μετατρέπονται σε σκαμπό και τραπέζι για ακόμα περισσότερες δραστηριότητες. Κάθε κομμάτι του κορμού αποτελεί και έναν διαφορετικό χαρακτήρα, όπως φανταστικά πλάσματα, κλαδιά και κουφάλες δέντρου και όλα μπορούν να αποθηκευτούν αλλά και να μεταφερθούν με ευκολία, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να χωρούν το ένα μέσα στο άλλο. Διαφορετικές λειτουργίες εξυπηρετούν τις μοναδικές ανάγκες κάθε παιδιού για δημιουργική εκμάθηση και παιχνίδι.

 

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

 

ABRIL TREEE

Έμπνευση για το Abril Treee ήταν τα ξύλινα παιχνίδια puzzle, αφού μια σειρά από επίπεδα κομμάτια μπορούν να τοποθετηθούν έτσι ώστε να σχηματίσουν 3D κατασκευές. Το φύλλωμα του δέντρου συμβολίζει τις διαφορετικές εποχές του χρόνου -άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο, χειμώνας.

Oι όψεις του φυλλώματος μπορούν να αλλάξουν θέση, έτσι ώστε κάθε παιδί να δημιουργεί το δικό του μοναδικό δέντρο. Και αυτό το δέντρο προβάλλει τη διάδραση ανάμεσα στα παιδιά και τους γονείς, ενώ εύκολα αποσυναρμολογείται και μεταφέρεται.

 

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

cozy vibe design studiolav

 

 

KICKSTARTER CAMPAIGN

Το brand ForCurly έχει οργανώσει μια καμπάνια στο Kickstarter, ώστε να φέρει το project σε όλο και περισσότερα παιδικά δωμάτια και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν για τα υλικά, την παραγωγή, το packaging, το marketing και την εξέλιξη των TREEEs, καθώς οι δημιουργοί τους πιστεύουν στον θετικό τους αντίκτυπο για τα παιδιά.

 

Στηρίξτε την καμπάνια εδώ: www.for-curly.com

 

www.studiolav.com

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath