Home / Beauty  / Οι rosegold αποχρώσεις είναι το νέο color trend!

Οι rosegold αποχρώσεις είναι το νέο color trend!

Είναι  οι rosegold αποχρώσεις το νέο trend στα μαλλιά; 

Πρόσφατα είδαμε (και δεν το περιμέναμε) την Julia Roberts με νέο χρώμα στα μαλλιά και διαφορετικό look, που αποτελείτο από τολμηρές ροζ χρυσές ανταύγειες στα μαλλιά της. Είναι γεγονός πως η συγκεκριμένη επιλογή, της πήγε πολύ και πως κι αν ακόμη δεν την είχαμε συνηθίσει στους πειραματισμούς, το αποτέλεσμα τη δικαίωσε.

 

 

Έτσι, αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τις celebrities που τόλμησαν τις rosegold αποχρώσεις στα μαλλιά τους,  ώστε να πάρετε κάποιες ιδέες για το επόμενο hair transformation σας.  Ξεκινάμε λοιπόν!  

 

Fernanda Ly

H Fernanda Ly είναι ένα μοντέλο με ιδιαίτερο πρόσωπο και σαφώς ιδιαίτερο look. Τα ροζ μαλλιά της ταιριάζουν άψογα με την αλαβάστρινη επιδερμίδα της! 

 

 

Halsey

Σε ελαφρώς πιο σκούρους τόνους του ροζ που διαλέγονται με το καστανό, η Halsey δημιούργησε ένα hair color που της πάει περίφημα! 

 

 

 
Sienna Miller

Το ξανθό είναι η τέλεια βάση για ροζ ανταύγειες όπως μας απέδειξε η όμορφη Sienna Miller σε παλαιότερη εμφάνισή της! 

 

 

Lily Allen

Η περισσότερο εκκεντρική Lily Allen υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τις ροζ αποχρώσεις στα μαλλιά που ενδυναμώνονται με χάλκινους τόνους. 

Kylie Jenner

Τα μαλλιά της αναδεικνύουν όμορφα το πρόσωπό της και οι ροζ αποχρώσεις της χαρίζουν μία γλυκύτητα που φαίνεται πως της είναι απαραίτητη, καθώς συνήθως οι επιλογές που κάνει η Kylie Jenner σε make up και μαλλιά, της προσθέτουν χρόνια. 

 

 

Εσείς ποια από τις αποχρώσεις θα τολμήσετε; 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!