Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι Bieber στο κρεβάτι στην ιταλική Vogue

Οι Bieber στο κρεβάτι στην ιταλική Vogue

Οι Bieber στο κρεβάτι στην ιταλική Vogue
Το ζευγάρι ξανά στο επίκεντρο των συζητήσεων με τη νέα τους φωτογράφιση στην ιταλική Vogue. 

Πριν από λίγες μέρες τους αναφέραμε καθώς γιόρτασαν την επέτειο ενός έτους έγγαμου βίου και πριν ακόμη “παλιώσει” αυτό το νέο, οι Bieber έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Ο Justin και η Hailey Bieber πρωταγωνιστούν στο νέο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue και εντυπωσιάζουν, συζητιούνται… γίνονται viral. 

 

Οι Bieber στο κρεβάτι στην ιταλική Vogue

 

Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο account της ιταλικής Vogue στο Instagram και έχουν αποσπάσει η καθεμία αμέτρητα likes, το ζευγάρι κυλιέται όλο χάρη στο κρεβάτι, αγκαλιάζεται και οι δύο celebrities δείχνουν ο ένας στον άλλο την αγάπη του. 

 

Οι Bieber στο κρεβάτι στην ιταλική Vogue

 

Kάποιες άλλες λήψεις είναι λίγο περισσότερο … ιδιαίτερες (και “προκαλούν” όπως ισχυρίζονται κάποιοι), καθώς βλέπουμε τον Justin Bieber καθιστό και την Hailey όρθια να απολαμβάνει ενδεχομένως την εξουσία της. Πάντως ένα είναι σίγουρο, η συγκεκριμένη φωτογράφιση συζητιέται ήδη πολύ και έχει γίνει μάλιστα viral. 

 

Οι Bieber στο κρεβάτι στην ιταλική Vogue

 

 

 

 

Φωτογραφίες: @vogueitaly

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!