Home / Family  / Οι 8 καλύτεροι συνδυασμοί στολών για μπαμπά και κόρη!

Οι 8 καλύτεροι συνδυασμοί στολών για μπαμπά και κόρη!

Δείτε και αντιγράψτε ελεύθερα!

Ξεκινάει και επίσημα από σήμερα το καρναβάλι και αν είστε μπαμπάς, που δεν έχετε αποφασίσει ακόμη τι να φορέσετε, αλλά θα θέλατε να κάνετε και κάτι θεματικό με την κορούλα σας, σας έχουμε εδώ τους 8 καλύτερους συνδυασμούς στολών για μπαμπά και κόρη!

 

Η Μάσα και ο αρκούδος!

Υπάρχει πιο σίγουρη επιλογή από αυτήν; Δεν υπάρχει παιδί, που δε γνωρίζει τη συγκεκριμένη παιδική σειρά, ενώ το θέαμα ενός μπαμπά-αρκούδου και μιας μπουμπούς στα ροζ θα είναι απλά ό,τι πιο γλυκό και πετυχημένο! 

 

 
Η Ραπουνζέλ και το κάστρο της!

Μία -επίσης- πολύ αγαπημένη ταινία σε όλα τα κορίτσια και μία από τις πιο πρωτότυπες στολές, που βρήκαμε και έχουμε πραγματικά λατρέψει! Προφανώς απευθύνεται σε μικρά κοριτσάκια, λόγω κατασκευής, αφού στην ουσία βασίζεται σε έναν μάρσιππο. Στα plus θα έχετε τα χέρια σας ελεύθερα και σίγουρα δε θα φοβάστε μη σας φύγει το παιδί! 

 

 
Han Solo και Princess Leia 

Ένας συνδυασμός από τα λατρεμένα μας Star Wars και το επίσης λατρεμένο ζευγάρι του Han Solo και της Πριγκίπισσας Leia. Βέβαια στη συγκεκριμένη φωτογραφία θα το δείτε σε έναν πιο “εναλλακτικό” συνδυασμό, αφού η μικρή αποφάσισε να ανατρέψει λίγο τους ρόλους! Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι -εκτός από αστείο- και εξαιρετικά ενδιαφέρον! 

 

 

Ghostbusters for ever!

Μεταμφίεση παλιά, αγαπημένη και πάντα επιτυχημένη! Ο καλύτερος συνδυασμός!

 

 

Grease! 

Ένας John Travolta και μία mini Olivia Newton-John! How cute is this???

 

 

Super Mario saves the “Princess”!

Το πιο αγαπημένο video game όλων των εποχών, σε ένα μικρό twist, όπως βλέπετε στη συγκεκριμένη μεταμφίεση! Όλα για τις κόρες, άλλωστε!

 

 

Frozen gang!

Είσαι μπαμπάς με παραπάνω από μία κόρες; Η λύση είναι μονόδρομος. Το “όλα για τις κόρες” σε άλλη διάσταση!

 

 

Karl Lagerfeld & Coco Chanel!

Είστε μπαμπάς, που αγαπάτε τη μόδα -ναι, υπάρχουν και αυτοί!- ή απλά χαζομπαμπάς, που έχετε κορούλα, που αυτή αγαπάει τη μόδα; Τι πιο στυλάτο και μοδάτο από το απόλυτο fashion ζευγάρι; Karl Lagerfeld μπαμπάς και Coco Chanel κόρη και…δείτε τα φλας να αστράφτουν μόνο για εσάς!

 

 

 

 

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!