Home / Good Life  / Οι 10 πιο ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια

Οι 10 πιο ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια

Travel desitnations cozyvibe

Κορυφαίες ταξιδιωτικές επιλογές για να ταξιδέψετε με το έτερον ήμισυ.

 

Tαξίδι σημαίνει καινούργιες εικόνες και εμπειρίες, γεύσεις, ξεκούραση, ανανέωση σώματος και πνεύματος. Για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, όμως, σημαίνει πολλά παραπάνω. Επιλέξαμε 10 ρομαντικούς “παραδείσους” που θα ερωτευτείτε… με το πρώτο ταξίδι!

 

Ακτή Aμάλφι, Ιταλία

Η ακτή Aμάλφι αποτελεί το πιο ειδυλλιακό, ίσως, μέρος της Ιταλίας, ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν να βιώσουν μια άκρως ρομαντική εμπειρία. Οι πλαγιές με τα μικρά χρωματιστά σπίτια, τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, οι χρυσές αμμουδιές και φυσικά οι μοναδικές ιταλικές γεύσεις -δοκιμάστε το παραδοσιακό ηδύποτο Limoncello- κάνουν τον συγκεκριμένο προορισμό απλά μοναδικό.

cozy vibe travelling romantic

 

Μπαλί, Ινδονησία

To Μπαλί είναι το μέρος που συνδυάζει ιδανικά την τροπική ομορφιά και την απόλυτη χαλάρωση. Τα πανέμορφα resorts, μια “ανάσα” από τον ωκεανό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις που θα ανανεώσουν το σώμα και το πνεύμα σας. Απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ, βυθιστείτε στο jacuzzi και βιώστε τις πιο ρομαντικές στιγμές σας.

cozy vibe travelling romantic

 

Γαλλική Ριβιέρα

Οι νότιες ακτές της Γαλλίας, γνωστές ως γαλλική Ριβιέρα, αποτελούν τον κατάλληλο προορισμό για όσους αποζητούν την πολυτέλεια και τον vintage αέρα. Πανέμορφα κτίρια, καταγάλανα νερά και μαρίνες με υπερπολυτελή σκάφη συνθέτουν το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό. Κάντε ένα roadtrip στη Νίκαια, το Μονακό, το Μόντε Κάρλο και το Σεν Τροπέ, φορέστε τα cat-eye γυαλιά σας και νιώστε σαν την Grace Kelly και τον Cary Grant σε ταινία εποχής.

cozy vibe travelling romantic

 

Χαβάη, ΗΠΑ

Η Χαβάη δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού το μυαλό πηγαίνει κατευθείαν σ’ εκείνη, όταν μιλάμε για εξωτικές αποδράσεις. Δάση από κοκοφοίνικες, κρυστάλλινα νερά και απέραντες ξανθές αμμουδιές, είναι όλα όσα ονειρεύεστε να δείτε και να μοιραστείτε με το άλλο σας μισό.

cozy vibe travelling romantic

 

Παρίσι, Γαλλία

Η συγκεκριμένη λίστα δεν θα είχε κανένα νόημα χωρίς αυτόν τον προορισμό. Το Παρίσι ήταν, είναι και θα είναι η πόλη που κάθε ερωτευμένο ζευγάρι πρέπει να επισκεφθεί τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του! Μικρά café, βόλτες στη Μονμάρτη, αγκαλιές κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και μίνι κρουαζιέρες στον Σηκουάνα, είναι λίγα μόνο από όσα θα κάνετε μαζί, στην πιο ρομαντική πόλη της Ευρώπης.

cozy vibe travelling romantic

 

Σεντ Μόριτζ, Ελβετία

Είναι ένας από τους πιο αριστοκρατικούς -κυρίως χειμερινούς- προορισμούς, αφού “παντρεύει” το πανέμορφο αλπικό τοπίο με τον πολιτισμό και τη δράση. Διαθέτει ένα από τα πιο διάσημα ski resorts του κόσμου, ενώ τα καταπράσινα δάση του θα σας χαρίσουν ρομαντικές βόλτες μέσα στη φύση.

cozy vibe travelling romantic

 

Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Δημοφιλής προορισμός, κυρίως για τους λαούς των Βαλκανίων, το Ντουμπρόβνικ συνδυάζει τον μεσαιωνικό ρομαντισμό με τα υπέροχα νερά της Αδριατικής. Τα στενά δρομάκια και τα πολυάριθμα κάστρα -μάλιστα σε πολλά από αυτά γυρίστηκαν κάποια επεισόδια της σειράς Game of Thrones- θα σας παρασύρουν με την ξεχωριστή ομορφιά τους.

 

 cozy vibe travelling romantic

 

Μπριζ, Βέλγιο

Είναι, ίσως, η ομορφότερη πόλη του Βελγίου και το ιστορικό της κέντρο ανήκει στα Μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Τα γραφικά στενά, τα μεσαιωνικά κτίρια και τα κανάλια συνθέτουν ένα πανέμορφο σκηνικό. Περπατήστε στο Minnevaterpark, όπου βρίσκεται η λίμνη της αγάπης, πιείτε καφέ στην κεντρική πλατεία και αγοράστε σοκολατάκια από τον διάσημο δρόμο της σοκολάτας! Ο πιο γλυκός προορισμός για τους ερωτευμένους!cozyvibe

cozy vibe travelling romantic

 

Εδιμβούργο, Σκωτία

Η μεσαιωνική ομορφιά συγκεντρωμένη σε μία πόλη! Περπατήστε στα πλακόστρωτα, δοκιμάστε αυθεντικό σκωτσέζικο ουίσκι και μάθετε τα πάντα για τους θρύλους στοιχειωμένων κάστρων. Φυσικά, τα καταπράσινα Highlands ενδείκνυνται για μια άκρως ρομαντική απόδραση.

cozy vibe travelling romantic

 

Σαντορίνη, Ελλάδα

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη συγκεκριμένη λίστα το νησί, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει πλήθος ερωτευμένων ζευγαριών από όλο τον κόσμο. Λευκά σπίτια σκαρφαλωμένα στην απότομη Καλντέρα, πολυτελή ξενοδοχεία, μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις και η ξεχωριστή ομορφιά του Αιγαίου, θα σας κάνουν να ερωτευτείτε από την αρχή…

cozy vibe travelling romantic

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath