Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι 10 καλύτερες ταινίες του Netflix

Οι 10 καλύτερες ταινίες του Netflix

Οι 10 καλύτερες ταινίες του Netflix
Το TOP10 ταινιών του Netflix. 

Το Netflix δημοσίευσε τις 10 καλύτερες και πιο δημοφιλείς στο κοινό ταινίες του. 

 

 

1. Extraction – 99 εκατομμύρια

Ο Τάιλερ Ρέικ, ένας μισθοφόρος της μαύρης αγοράς, δεν έχει τίποτα να χάσει, αντιθέτως να καρπωθεί μια μεγάλη αμοιβή όταν του ζητούν να σώσει τον απαχθέντα γιο ενός κρατούμενου Ινδού μεγαλοεγκληματία.

 

Σκηνοθεσία: Sam Hargrave

Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum 

 

 

 

2. Bird Box – 89 εκατομμύρια

Όταν μια μυστηριώδης δύναμη αποδεκατίζει τον πληθυσμό της Γης, μόνο ένα είναι σίγουρο: αν την δεις, πεθαίνεις. Έχοντας μπροστά της το άγνωστο, η Μάλορι βρίσκει την αγάπη, την ελπίδα και μια νέα αρχή μόνο εκεί που δεν το περίμενε. Τώρα, πρέπει να ξεφύγει μαζί με τα δύο της παιδιά σε ένα επικίνδυνο ποτάμι στο μοναδικό σημείο που μπορεί να τους προσφέρει καταφύγιο. Αλλά για να επιβιώσουν, θα πρέπει να περπατήσουν σε μια επικίνδυνη διαδρομή δύο ημερών με τα μάτια κλειστά.

 

Σκηνοθεσία: Susanne Bier

Ηθοποιοί: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich

 

 

 
3. Spenser Confidential – 85 εκατομμύρια 

Ο Σπένσερ, ένας πρώην μπάτσος, παρασύρεται στον εγκληματικό υπόκοσμο της Βοστόνης όταν ξεσκεπάζει την αλήθεια για μια πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας και τη διεστραμμένη συνωμοσία που κρύβεται πίσω από αυτήν. Παρά τις πολλές απειλές, ο Σπένσερ παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του για να αποδείξει ότι κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο.

 

 

Σκηνοθεσία: Peter Berg

Ηθοποιοί: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin

 

 

 
4. 6 Underground – 83 εκατομμύρια. 

Ένας δισεκατομμυριούχος στρατολογεί ανθρώπους με ιδιαίτερες ικανότητες, με τον όρο ότι θα δεχθούν να σκηνοθετήσουν τον θάνατό τους, ώστε να γίνουν μέλη μιας ομάδας που πολεμά τους παράνομους…

 

Σκηνοθεσία: Michael Bay

Ηθοποιοι: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo 

 

 

 
5. Murder Mystery – 73 εκατομμύρια. 

Ένας αστυνομικός καταφέρνει να πάει τη σύζυγό του σε ένα μακρινό ειδυλλιακό ταξίδι. Όλα μοιάζουν να κυλούν υπέροχα όταν ξαφνικά δολοφονείται ένας ζάμπλουτος άντρας και οι δύο τους μπλέκουν πολύ άσχημα αφού θεωρούνται οι βασικοί ύποπτοι!

 

Σκηνοθεσία: Kyle Newacheck

Ηθοποιοί: Adam Sandler, Jennifer Aniston, Luke Evans

 

 

 
6. The Irishman – 64 εκατομμύρια. 

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο Αλ Πατσίνο και ο Τζο Πέσι πρωταγωνιστούν στον «Ιρλανδό» του Μάρτιν Σκορσέζε, μια επική ιστορία για το οργανωμένο έγκλημα στη μεταπολεμική Αμερική, μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα. Καλύπτοντας διαφορετικές δεκαετίες, η ταινία παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικανικής Ιστορίας, την εξαφάνιση του θρυλικού ηγέτη του εργατικού συνδικάτου Τζίμι Χόφα, και μας ταξιδεύει με μοναδικό τρόπο στα μυστικά μονοπάτια του οργανωμένου εγκλήματος: τις εσωτερικές διαδικασίες, τις αντιπαλότητες και τις διασυνδέσεις με πολιτικούς.

 

Σκηνοθεσία: Martin Scorsese

Ηθοποιοί: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci

 

 

 
7. Triple Frontier – 63 εκατομμύρια. 

Μια ομάδα πρώην πρακτόρων των ειδικών δυνάμεων ενώνεται ξανά για να οργανώσει μια ληστεία σε μια αραιοκατοικημένη ζώνη πολλαπλών συνόρων της Νότιας Αμερικής. Για πρώτη φορά στις υψηλές κύρους καριέρες τους, αυτοί οι άγνωστοι ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για τους ίδιους τους εαυτούς τους και όχι για τη χώρα τους. Όταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή και απειλούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, οι ικανότητές, η πίστη και η ηθική τους ωθούνται στα άκρα σε μια επική μάχη για επιβίωση.

 

Σκηνοθεσία: J.C. Chandor

Ηθοποιοί: Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam

 

 

 

8. The Wrong Missy – 59 εκατομμύρια. 

Όταν ο Τιμ Μόρις γνωρίζει το κορίτσι των ονείρων του και χτίζει μαζί της γρήγορα μια σχέση μέσω μηνυμάτων, παίρνει το ρίσκο και την καλεί στο θέρετρο της εταιρείας του σε ένα νησί… Ωστόσο, όταν στο αεροδρόμιο εμφανίζεται τελικά από το πουθενά ένα παλιό του ραντεβού στα τυφλά για την απόδραση του σαββατοκύριακου, καταλαβαίνει κάπως αργά ότι έστελνε μηνύματα στη “Λάθος Μίσι”.

 

Σκηνοθεσία: Tyler Spindel

Ηθοποιοί: David Spade, Lauren Lapkus, Nick Swardson

 

 

 
9. The Platform – 56 εκατομμύρια. 

Ο πολίτης μιας δυστοπικής κοινωνίας μπαίνει με τη θέλησή του στη φυλακή με την υπόσχεση ότι θα έχει μία καλύτερη ζωή όταν αποφυλακιστεί. Ωστόσο, όσο βρίσκεται σε αιχμαλωσία, όλα θα αλλάξουν… Οι φυλακισμένοι μένουν πεινασμένοι, την ώρα που βλέπουν άλλους να τρώνε.

 

Σκηνοθεσία: Galder Gaztelu-Urrutia

Ηθοποιοί: Ivan Massagué, Zorion Eguileor, Antonia San Juan

 

 

 

10. The Perfect Date – 48 εκατομμύρια. 

Για να μπορέσει να σπουδάσει, ένας μαθητής φτιάχνει μια εφαρμογή και παριστάνει τον σύντροφο κοριτσιών. Όταν προκύπτουν αληθινά συναισθήματα, τα πράγματα περιπλέκονται…

 

Σκηνοθεσία: Chris Nelson

Ηθοποιοί: Noah Centineo, Laura Marano, Odiseas Georgiadis

 

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Martin Lopez – Pexels

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!