Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας 12-18/9 (+trailers)

Οι ταινίες της εβδομάδας 12-18/9 (+trailers)

Οι ταινιες της εβδομαδας 12-18/9 (+trailers)
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες. 

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. 

 

 
Για Χωρίς Λόγους, Συναντήσεις με τον Γιώργο Μανιάτη

Ο Γιώργος Μανιάτης (1939-2018), λεγεωνάριος στην Αλγερία στα 18 του, συγγραφέας και μουσικός στη συνέχεια, ορίζει τον εαυτό του ως «δημόσιο κίνδυνο». Η ταινία δεν είναι μια βιογραφία του Μανιάτη. Αναζητά την περιπέτεια της ψυχής του, μιας συνείδησης σε διαρκή εγρήγορση, εμπρηστικής και αυτοπυρπολούμενης. Αλλάζει τη ζωή όποιος αλλάζει ζωή, λέει ο ίδιος.

Σκηνοθεσία: Σταύρος Ψυλλάκης

 

 

 

Είσαι Έτοιμος;

Η Γκρέις παντρεύεται τον γόνο μιας πλούσιας οικογένειας επιχειρηματιών, αλλά την πρώτη νύχτα του γάμου την περιμένει μια έκπληξη. Αποκλεισμένη στον πύργο τους, αναγκάζεται να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου.

 

Σκηνοθεσία: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Ηθοποιοί: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien 

 

 

 
Ένας Αληθινός Φίλος

Πιστός στα αφεντικά του Ίθαν και Χάνα, ο παιχνιδιάρης σκύλος Μπέιλι ορκίζεται πως θα προστατεύει πάντα τη μικρή εγγονή τους Σι Τζέι. Ακόμη και όταν αρρωσταίνει βαριά και μόνη λύση είναι η ευθανασία.

 

Σκηνοθεσία: Gail Mancuso

Ηθοποιοί: Josh Gad, Dennis Quaid, Kathryn Prescott

 

 

 
Η Έπαυλη με τα Μυστικά

Όταν ο πατέρας της πέφτει σε κώμα, η Εουχένια επιστρέφει στο Μπουένος Άιρες, ύστερα από χρόνια στο Παρίσι. Ξανασυναντώντας την αδερφή και τη μητέρα της, το τραυματικό παρελθόν της οικογένειας βγαίνει, επιτέλους, στο φως.

Σκηνοθεσία: Pablo Trapero

Ηθοποιοί: Martina Gusman, Graciela Borges, Isidoro Tolcachir 

 

 
Downton Abbey

Η τηλεοπτική σειρά “Ο Πύργος του Downton” ακολούθησε τη ζωή της οικογένειας Κρόλεϊ και των υπηρετών που εργάστηκαν γι ‘αυτούς στις αρχές του 20ού αιώνα σε έναν εξοχικό Βρετανικό Οίκο. Κατά τη διάρκεια των 6 κύκλων της, η σειρά κέρδισε συνολικά 3 Χρυσές Σφαίρες, 15 βραβεία Primetime Emmy, ένα Ειδικό βραβείο BAFTA και 69 υποψηφιότητες για βραβείο Emmy, κάνοντας το Downton Abbey την πρώτη μη αμερικάνικη σειρά με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία των Emmys – κερδίζοντας και ένα παγκόσμιο ρεκόρ Guinness ως η τηλεοπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία κριτικών. Τώρα έρχεται και στη μεγάλη οθόνη…

Σκηνοθεσία: Michael Engler

Ηθοποιοί: Matthew Goode, Maggie Smith, Michelle Dockery

 

 

 

Ο Φύλακας Άγγελος Έπεσε

Ύστερα από μια συγκλονιστική απόπειρα δολοφονίας του Αμερικανού Προέδρου Άλαν Τράμπουλ, ο έμπιστός του μυστικός πράκτορας Μάικ Μπάνινγκ κατηγορείται αδίκως και τίθεται υπό κράτηση. Αφού δραπετεύσει, σύντομα θα βρεθεί μόνος του και θα χρειαστεί να αποφύγει την υπηρεσία του και να ξεγελάσει το FBI ώστε να εντοπίσει ποιος απειλεί τον Πρόεδρο. Απεγνωσμένος να βρει την αλήθεια, ο Μπάνινγκ στρέφεται σε ξένους συμμάχους με σκοπό να διατηρήσουν το όνομά του καθαρό, να προστατεύσουν την οικογένειά του από το κακό και να σώσουν τη χώρα από τον επικείμενο κίνδυνο.

 

Σκηνοθεσία: Ric Roman Waugh

Ηθοποιοί: Gerard Butler, Frederick Schmidt, Danny Huston 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!