Home / Good Life  / Οι ταινίες του Σεπτέμβρη που δεν πρέπει να χάσετε

Οι ταινίες του Σεπτέμβρη που δεν πρέπει να χάσετε

cozy vibe cinema new films
Το φθινόπωρο είναι εδώ και οι κινηματογραφικές αίθουσες μας περιμένουν.

Το καλοκαίρι μόλις “έφυγε”, όμως, ένα δημιουργικό φθινόπωρο περιμένει για να μας οδηγήσει και πάλι στις σκοτεινές αίθουσες, με τις ταινίες του Σεπτεμβρίου να είναι έτοιμες να αλλάξουν τα φθινοπωρινά βράδια μας.

Οι παρακάτω ταινίες είναι λίγες μόνο από αυτές που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στον μήνα Σεπτέμβριο.

IT του Stephen King

Ο πιο διάσημος σκηνοθέτης ταινιών τρόμου, επιστρέφει με το remake της ταινίας που “στοίχειωσε” τα παιδικά μας χρόνια. Το εμπλουτισμένο σενάριο της ταινίας του 1990 φέρνει τον εφιάλτη και στην ενήλικη πια ζωή μας… Οι λάτρεις των horror films ήδη παραληρούν!

cozy vibe cinema new films

Ηοme again

H Reese Witherspoon κάνει δυναμικό come back, αυτή τη φορά με μία ξεκαρδιστική κωμωδία για γυναίκες. Η ίδια υποδύεται μια single-mom που ξαφνικά συγκατοικεί με 3 άντρες. Το ντεμπούτο του κάνει στη μεγάλη οθόνη η Ηallie Meyers, με τη μητέρα της Nancy Meyers να συμμετέχει στην παραγωγή της ταινίας.

cozy vibe cinema new films

School Life

Τι πιο ταιριαστό από μια ταινία που έχει ως βασικό θέμα της το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς. Η προσπάθεια δύο δασκάλων να προετοιμάσουν τη σχολική χρονιά των παιδιών που έχουν υπό την προστασία τους, στο μοναδικό οικοτροφίο της Ιρλανδίας. Διάβασμα, ρυθμός και rock’n’roll σε μία μόνο ταινία!

cozy vibe cinema new films

Μan in red banadana

Tα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου είναι σε όλους γνωστά αφού, σκόρπισαν παγκόσμια θλίψη. Σε αυτή την ταινία η πρωταγωνίστρια Gwyneth Paltrow αφηγείται την αληθινή ιστορία του Welles Remy Crowther, ενός εθελοντή πυροσβάστη που έσωσε δεκάδες ζωές εκείνη τη μέρα, πριν χάσει τη δική του.

cozy vibe cinema new films

Μοther

Το σκοτεινό σύμπαν του Darren Aranofsky μας καλεί ακόμα μία φορά στα άδυτα μιας ιδιαίτερης ιστορίας. Η πρωταγωνίστρια Jennifer Lawrence υποδύεται μια μητέρα και ξεδιπλώνει τα άδυτα του ψυχισμού της.

cozy vibe cinema new films

Βattle of the sexes

Οι Emma Stone και Steve Carell συμπρωταγωνιστούν, υποδυόμενοι τους Βilly Jean King και Bobby Riggs πρωταγωνιστές της έντονης δικαστικής διαμάχης του 1973. Από τους σκηνοθέτες των  “Little Miss Sunshine” και “Ruby Sparks”, η ταινία αναμένεται φαβορί στα επόμενα Oscars.

cozy vibe cinema new films

Woodshock

H Kirsten Danst τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε πολυ ιδιαίτερους ρόλους ταινιών που “υπνωτίζουν” με το σκοτεινό και ανεξερεύνητο σύμπαν τους (π.χ Melancholia). Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί σε ένα ψυχεδελικό δράμα, υποδυόμενη μία γυναίκα εθισμένη στις ουσίες.

cozy vibe cinema new films

Πολλά περισσότερα έρχονται σε έναν κινηματογραφικό Σεπτέμβρη που επιφυλάσσει εκπλήξεις…

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath