Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας 9-15/5

Οι ταινίες της εβδομάδας 9-15/5

Οι ταινίες της εβδομάδας 9-15/5
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και θα μας οδηγήσουν με χαρά στην σκοτεινή αίθουσα.

 

Άκρα

Τον Οκτώβριο του 2018 o υπεραθλητής Σπύρος Χρυσικόπουλος πέφτει στη θάλασσα για να διανύσει μια απόσταση 140 χιλιομέτρων κολύμβησης στο Αιγαίο Πέλαγος, από τη Ρόδο στο Καστελλόριζο.

Σκηνοθεσία: Δήμητρα Μπαμπαδήμα

 

 

UglyDolls: Τα Ασχημογλυκούλια

Η Ασχημούπολη είναι η πατρίδα των Ασημογλυκούλικων και το μέρος όπου ζουν όλες οι ατελείς και παρατημένες κούκλες. Ένας αρμονικός, χαρούμενος κόσμος, τον οποίο η περίεργη Μόξι και η παρέα της θα εγκαταλείψουν για να ανακαλύψουν στην άλλη πλευρά του βουνού την Τελειούπολη.

Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι

 

 

Euforia

Πλούσιος και ανέμελος, ο Ματέο μαθαίνει πως ο αδερφός του Έτορε έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο. Αν και οι δυο τους μοιράζονται ελάχιστα κοινά, αποφασίζει να τον επαναπροσεγγίσει και, χωρίς να πει στην οικογένειά του την αλήθεια, να τον φροντίσει μέχρι το τέλος.

 

Σκηνοθεσία: Βαλέρια Γκολίνο
Ηθοποιοί: Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, Βαλέριο Μαστραντρέα, Ιζαμπέλα Φεράρι

 

 

Μια Ιδιαίτερη Οικογένεια

Η Μαλένα είναι μια γιατρός που έχει αποφασίσει να υιοθετήσει το μωρό μιας φτωχής γυναίκας. Όταν όμως εκείνο γεννιέται, η οικογένειά της απαιτεί επιπλέον χρήματα και παρασύρει την απελπισμένη Μαλένα σε μια σειρά από ριψοκίνδυνες αποφάσεις.

Σκηνοθεσία: Ντιέγκο Λέρμαν
Ηθοποιοί: Μπάρμπαρα Λένι, Ντανιέλ Αραόζ, Γιανίνα Άβιλα

 

 

Το Μυστήριο του Κυρίου Πικ

Μια νεαρή εκδότρια ανακαλύπτει το ξεχασμένο χειρόγραφο ενός… πιτσαδόρου, το οποίο αποφασίζει αμέσως να εκδώσει. Το μυθιστόρημα γίνεται μπεστ σέλερ, ο συγγραφέας του (που έχει πεθάνει) δεν έχει γράψει τίποτε άλλο στη ζωή του κι ένας κριτικός λογοτεχνίας, πεπεισμένος ότι πρόκειται για απάτη, αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση.

Σκηνοθεσία: Ρεμί Μπεζανσόν 

Ηθοποιοί: Φαμπρίς Λουκινί, Καμίγ Κοτέν, Χάνα Σιγκούλα

 

 

Όλο Γελούσε

Ο Κώστας Τσάκωνας αφηγείται στον… εαυτό του τη ζωή και την καριέρα του, ενώ συγγενείς και φίλοι θυμούνται ένα γνήσιο, αλλά ελάχιστα αξιοποιημένο από το σινεμά κωμικό ταλέντο.

Σκηνοθεσία: Θόδωρος Μαραγκός

 

Οι ταινίες της εβδομάδας 9-15/5

 

Η πιο Μεγάλη Απάτη

Επιτυχημένη συγγραφέας με το ψευδώνυμο «Τζέι Τι Λιρόι», η αγοραφοβική Λόρα Άλμπερτ πείθει τη νεαρή κουνιάδα της Σαβάνα να εμφανιστεί στη θέση της σε μια φωτογράφηση. Είναι η αρχή μιας λογοτεχνικής απάτης που θα κρατήσει έξι χρόνια και θα αλλάξει τη ζωή και των δύο γυναικών.

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Κέλι

Ηθοποιοί: Κρίστεν Στιούαρτ, Λόρα Ντερν, Νταϊάν Κρούγκερ, Τζιμ Στάρτζες

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!