Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα από τις 14/3 μέχρι και τις 20/3 στο λευκό πανί και θα μας οδηγήσουν με χαρά στην σκοτεινή αίθουσα. Εξοπλιστείτε με ποπ κορν και απολαύστε!

Η Χήρα

Η Φράνσις βρίσκει μια γυναικεία τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης, την οποία επιστρέφει στην ιδιοκτήτριά της. Μια αινιγματική Γαλλίδα χήρα, με την οποία γρήγορα γίνονται φίλες. Τα κίνητρα της τελευταίας όμως δεν είναι τόσο αγνά…

Σκηνοθεσία: Νιλ Τζόρνταν

Ηθοποιοί: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Κλόι Γκρέις Μόρετζ, Μάικα Μονρό

Σκιά

Στην Κίνα του 3ου αιώνα ο νεαρός βασιλιάς του Πέι προσπαθεί να διατηρήσει πάση θυσία ειρήνη με το διπλανό βασίλειο και να ξεχάσει την επανάκτηση της πόλης του Τζινγκ. Ο αρχιστράτηγός του και η «σκιά» του όμως έχουν διαφορετικά σχέδια.

Σκηνοθεσία: Ζανγκ Γιμού

Ηθοποιοί: Ντενγκ Τσάο, Σουν Λι, Ζενγκ Κάι, Γουάνγκ Κιανγιουάν



Το Πάρκο των Θαυμάτων

Ένα συναρπαστικό animation για μικρούς και μεγάλους. Η Τζουν είναι ένα πανέξυπνο οκτάχρονο κορίτσι που κατασκευάζει με τη μητέρα της ένα λούνα παρκ-παιχνίδι, το οποίο στη φαντασία της ζωντανεύει σαν γιγάντιο θεματικό πάρκο. Όταν όμως εκείνη στενοχωρηθεί βαθιά και το διώξει από τις σκέψεις της, οι ήρωές του θα ενωθούν για να την ξανακάνουν χαρούμενη και να σώσουν το «Πάρκο των Θαυμάτων» από την καταστροφή.

Σκηνοθεσία: Ντίλαν Μπράουν

Arctic

Μετά την πτώση του αεροπλάνου του ένας άντρας μένει μόνος στην καρδιά της Αρκτικής. Κατασκευάζοντας δικό του καταφύγιο, αναζητώντας τροφή και αποφεύγοντας τους κινδύνους που καραδοκούν, όπως οι πολικές αρκούδες, προσπαθεί να κρατηθεί στη ζωή μέχρι κάποιος να τον εντοπίσει.

Σκηνοθεσία: Τζο Πένα

Ηθοποιοί: Μαντς Μίκελσεν

Οι Αδελφοί Σίστερς

Δύο αδέλφια ο Έλι και ο Τσάρλι Σίστερς προσλαμβάνονται για να σκοτώσουν έναν χρυσοθήρα που έκλεψε από το αφεντικό τους.

Σκηνοθεσία: Ζακ Οντιάρ

Ηθοποιοί: Τζέικ Τζίλενχαλ, Γιόακιν Φίνιξ, Ριζ Αχμέντ, Τζον Σι Ράιλι

Οι Αγώνες μας

Ως μαχόμενος συνδικαλιστής, ο Ολιβιέ προσπαθεί καθημερινά να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των συναδέλφων του στο εργοστάσιο. Όταν όμως η γυναίκα του εγκαταλείψει ξαφνικά την οικογένειά τους, εκείνος πρέπει να βρει έναν τρόπο να μείνει κοντά στα δύο μικρά παιδιά του και παράλληλα να αντιμετωπίσει τις έντονες εργασιακές απαιτήσεις.

Σκηνοθεσία: Γκιγιόμ Σενέ

Ηθοποιοί: Ρομέν Ντιρίς, Λετισιά Ντος, Λουσί Ντεμπέ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!