Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας 31/1- 6/2!

Οι ταινίες της εβδομάδας 31/1- 6/2!

Ενδιαφέρουσες πρεμιέρες για αυτή την εβδομάδα!

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα από χθες 31/1 μέχρι και τις 6/2 και θα μας οδηγήσουν στο cinema!

 

Flashback

Ο μοναδικός επιζών μιας ληστείας τραυματίζεται και φυλακίζεται, αλλά έχοντας πάθει αμνησία δεν ξέρει που έκρυψε μισό εκατομμύριο δολάρια. Κι ενώ εφτά χρόνια αργότερα δραπετεύει με τη βοήθεια μιας συμμορίας που έχει τρόπο να τον κάνει να θυμηθεί, ένας αστυνομικός κι ένας παλιός εχθρός του βρίσκονται στα ίχνη του.

 

Σκηνοθεσία: Μπράιαν Α. Μίλερ

Ηθοποιοί: Σιλβέρστερ Σταλόνε, Μάθιου Μοντίν, Μίντοου Γουίλιαμς, Ράιαν Γκούζμαν

 

 

 

Αποδημητικά Πουλιά

Στα τέλη της δεκαετίας του ’60 μια οικογένεια Κολομβιανών ιθαγενών μπλέκεται με το εμπόριο μαριχουάνας, κάτι που θα αλλάξει τη ζωή των μελών της με πολυτελή, αλλά και τραγικό τρόπο.

 

Σκηνοθεσία: Σίρο Γκέρα, Κριστίνα Γκαγιέγκ
Ηθοποιοί: Χοσέ Ακόστα, Καρμίνα Μαρτίνεζ, Ναταλία Ρέγιες

 

 

 

Η Θετική Πλευρά της Ζωής

Ένας τετραπληγικός δισεκατομμυριούχος προσλαμβάνει για βοηθό του έναν πρώην κατάδικο που είναι ελεύθερος υπό όρους και μια ιδιαίτερη σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται. Βασισμένη στην τεράστια επιτυχία των Ερίκ Τολεντανό και Ολιβιέ Νακάς «Άθικτοι», έρχεται μια τρυφερή και ειλικρινής κωμωδία για τη φιλία, που θα σας κρατήσει την πιο γλυκιά συντροφιά.  

 

Σκηνοθεσία: Νιλ Μπέργκερ

Ηθοποιοί: Μπράιαν Κράνστον, Κέβιν Χαρτ και Νικόλ Κίντμαν

 

 

 

Η Ευνοούμενη

Στις αρχές του 18ου αιώνα η φιλάσθενη Άννα κάθεται στο βρετανικό θρόνο, το κράτος όμως κυβερνά η σύμβουλός της Λαίδη Σάρα. Όταν η καινούρια υπηρέτρια Άμπιγκεϊλ καταφθάνει στην αυλή, μπαίνει υπό την προστασία της Σάρα και αρχίζει να αναπτύσσει φιλίες με τη βασίλισσα.

 

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Ηθοποιοί: Ρέιτσελ Βάις, Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν

 

 

 

Τοσοδούλικα 2: Η Περιπέτεια στην Άκρη του Κόσμου

Καθώς οι πρώτες νιφάδες πέφτουν στην κοιλάδα, είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει ο εφοδιασμός για το χειμώνα! Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μια μικρή πασχαλίτσα παγιδεύεται σε ένα δέμα… με προορισμό την Καραϊβική! Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γυρίσει σπίτι: να ενωθεί για ακόμη μια φορά με την dream team: η πασχαλίτσα, το μυρμήγκι και η αράχνη ενώνουν τις δυνάμεις του στην άλλη άκρη του κόσμου. Νέος κόσμος, νέες γνωριμίες και νέοι κίνδυνοι… θα τα καταφέρουν;

 

 

 

Σέρλοκ Χολμς & Δρ. Γουάτσον

Το περίφημο κωμικό ντουέτο των “Step Brothers” επιστρέφει στους ρόλους του πασίγνωστου δίδυμου της κλασικής αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Will Ferrell είναι ο Holmes και ο John C. Reilly είναι ο πιστός βοηθός του Watson σε μία ανατρεπτικά αστεία εκδοχή των ηρώων του Arthur Conan Doyle.

 

Σκηνοθεσία: Ίταν Κοέν
Παίζουν: Γουίλ Φέρελ, Τζον Σ.Ράιλι, Ρεμπέκα Χολ, Ρέιφ Φάινς

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!