Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας (24 – 30/10) + trailers

Οι ταινίες της εβδομάδας (24 – 30/10) + trailers

Οι ταινίες της εβδομάδας (24 - 30/10) + trailers
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. 

Πάρα πολλές ταινίες κάνουν την πρεμιέρα τους αυτή την εβδομάδα. Η λίστα έχει τα πάντα, ντοκιμαντέρ, δραματικές ταινίες, ταινίες κινουμένων σχεδίων, φιλμ με βιογραφικά και ιστορικά στοιχεία, 

 

 

Οικογενειακή Ευτυχία Α.Ε.

Η εταιρεία «OIKOΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ Α.Ε.» μισθώνει ηθοποιούς που αναπληρώνουν συγγενείς, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για λογαριασμό των πελατών της, ώστε να εξασφαλίζεται αυτό ακριβώς που δηλώνει η επωνυμία της: η οικογενειακή ευτυχία. Οι υπάλληλοι της εταιρείας συμπαρίστανται στους πελάτες αναλαμβάνοντας ρόλους σε πάρτι, γάμους, κηδείες ακόμη και σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές.
Είναι ένας κόσμος εικονικός, άλλες φορές κωμικός, συχνά τραγικός και ιδιαιτέρως παράξενος. Οι ανθρώπινοι δεσμοί μοιάζουν εύθραυστοι και προκατασκευασμένοι: Πόσους ρόλους υποδύονται στην πραγματικότητα οι άνθρωποι στις σχέσεις τους; Ποια είναι τα όρια της ευτυχίας και ποια αυτά της απεικόνισής της;

Σκηνοθεσία: Werner Herzog

Ηθοποιοί: Yuichi Ishii, Mahiro Tanimoto

 

Κρατικά Μυστικά

Όταν μια υπάλληλος των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών λαμβάνει το 2003 ένα άκρως απόρρητο μέιλ, που αποδεικνύει την αθέμιτη παρέμβαση των ΗΠΑ σε ένα επικείμενο ψήφισμα του ΟΗΕ για το Ιράκ, αποφασίζει πως πρέπει να το δημοσιοποιήσει.

Σκηνοθεσία: Gavin Hood

Ηθοποιοί: Keira Knightley, Matthew Goode, Ralph Fiennes 

 

 

Η Μάχη της Επικράτησης

Στις ΗΠΑ του 1880 ο εφευρέτης Τόμας Έντισον και ο επιχειρηματίας Τζορτζ Γουέστινγκχαουζ ξεκινούν έναν δραματικό ανταγωνισμό για το ποιος θα κυριαρχήσει στη χρυσοφόρα μάχη του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Σκηνοθεσία: Alfonso Gomez-Rejon

Ηθοποιοί: Tom Holland, Matthew Macfadyen, Benedict Cumberbatch 

 

 

 

Η Εικόνα που Έχασες

Ο Ιρλανδός σκηνοθέτης Ντόναλ Φόρμαν προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για τον νεκρό πλέον, επί χρόνια αποξενωμένο πατέρα του. Πρόκειται για τον Αμερικανό ντοκιμαντερίστα Άρθουρ ΜακΚεγκ, ο οποίος αφιέρωσε όλη τη φιλμογραφία του στον αγώνα της κατεχόμενης Ιρλανδίας για ανεξαρτησία.

 

Σκηνοθεσία: Donal Foreman

 

 

 

Τζούντι

Στο Λονδίνο του 1969 η ξεπεσμένη Τζούντι Γκάρλαντ ετοιμάζεται για μια σειρά συναυλιών. Κι ενώ η ίδια προσπαθεί να ξεφύγει από τους εφιάλτες της παιδικής της ηλικίας, ο αλκοολισμός, ο εθισμός στα χάπια και ο απρόβλεπτος χαρακτήρας της είναι έτοιμοι να τινάξουν στον αέρα την τελευταία ελπίδα της να ορθοποδήσει.

Σκηνοθεσία: Rupert Goold

Ηθοποιοί: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock  

 

 
¡Yallah! ¡Yallah!: Ποδόσφαιρο, Πάθος και Αντίσταση!

Ένα ντοκιμαντέρ για την ποδοσφαιρική καθημερινότητα στην Παλαιστίνη που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αβεβαιότητα, την καταπίεση και το όνειρο για μια ελεύθερη πατρίδα. 

Σκηνοθεσία: Cristian Pirovano, Fernando Romanazzo

 

 
 
Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων

Η μεγάλη συμπαραγωγή των στούντιο της Dreamworks και των Pearl Studio Γέτι ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων θα ταξιδεύσει το κοινό σε μια επική περιπέτεια, από τους δρόμους της Σαγκάη μέχρι τις φανταστικές χιονισμένες κορυφές των Ιμαλαΐων!
Όταν η έφηβη Γι συναντάει ένα νεαρό Γέτι στην ταράτσα του διαμερίσματός της στην Σαγκάη, μια φιλία ξεκινάει και μαζί με τους ατίθασους και άτακτους φίλους της Τζιν και Πενγκ, του δίνουν το όνομα «Έβερεστ» και ξεκινάνε μαζί του ένα μαγευτικό ταξίδι σε αναζήτηση της οικογένειάς του, στο πιο ψηλό σημείο της Γης.
Προκειμένου η ομάδα των τριών φίλων να καταφέρει να φτάσει στο σπίτι του Γέτι, πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει από τον Μπέρνις, έναν εύπορο άντρα που θέλει να αιχμαλωτίσει το Γέτι, αλλά και από την επιστήμονα ζωολόγο Ζάρα.

Σκηνοθεσία:  Jill Culton, Todd Wilderman 

 

 
 
Αντίστροφη Μέτρηση

Αν υπήρχε μία εφαρμογή που θα σου έλεγε πότε θα πεθάνεις… θα την κατέβαζες;
Όταν μια νοσοκόμα κατεβάζει μια εφαρμογή στο κινητό της που ισχυρίζεται πως μπορεί να προβλέψει πότε θα πεθάνει ένας άνθρωπος, η εφαρμογή της την προειδοποιεί πως της απομένουν μονάχα τρεις μέρες ακόμα. Καθώς ο χρόνος κυλάει και ο θάνατος πλησιάζει, πρέπει να βρει ένα τρόπο να σώσει την ζωή της πριν να είναι πολύ αργά.

Σκηνοθεσία: Justin Dec
Ηθοποιοί: Charlie McDermott, Anne Winters, Elizabeth Lail, Peter Facinelli, Jordan Calloway

 

 

3 Δευτερόλεπτα

Ένας πρώην κατάδικος, που δουλεύει ως μυστικός πληροφοριοδότης, παγιδεύεται ανάμεσα στο FBI, στην αστυνομία και τη μαφία, καταλήγοντας ξανά στη φυλακή, υποχρεωμένος να υπηρετήσει τα αντικρουόμενα συμφέροντα κάθε πλευράς.

 

Σκηνοθεσία: Andrea Di Stefano

Ηθοποιοί: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Clive Owen, Common, Ana de Armas

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!