Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβρη στο Netflix

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβρη στο Netflix

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα τον Νοέμβρη στο Netflix
Τι θα δούμε στο Netflix αυτόν τον μήνα; Part 2. 

Οι ταινίες που θα δούμε στη δημοφιλή πλατφόρμα αυτό τον μήνα. Γιατί μια καλή ταινία είναι συχνά η καλύτερη λύση, ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, καθώς όλοι έχουμε ανάγκη από ψυχαγωγία, διασκέδαση και “διαφυγή”. 

 

 

If Beale Streat Could Talk.

21 Νοεμβρίου.

Δράμα, ρομαντική. 

Το Χάρλεμ του ’70 ζωντανεύει μέσα από την ιστορία της εγκύου Τις και τον αγώνα της να βοηθήσει στην απελευθέρωση του αγαπημένου της συζύγου, ο οποίος βρέθηκε άδικα στην φυλακή.

 

Σκηνοθεσία: Barry Jenkins

Ηθοποιοί: KiKi Layne, Stephan James, Regina King 

 

 

 

Χριστούγεννα στην Πλατεία με την Ντόλι Πάρτον.

22 Νοεμβρίου. 

Musical, οικογενειακή ταινία. 

 

Μια χριστουγεννιάτικη ταινία με πρωταγωνίστρια την Dolly Parton, με στοιχεία musical για όλη την οικογένεια. Mια ιστορία για την οικογένεια, την αγάπη και για το πώς το χριστουγεννιάτικο πνεύμα μιας μικρής πόλης μπορεί να απαλύνει ακόμα και τις πιο σκληρές καρδιές. Στην ταινία ακούγονται 14 πρωτότυπα τραγούδια σε μουσική και στίχους της Dolly Parton. 

Άλλωστε φέτος έχουμε ανάγκη να νιώσουμε το γιορτινό κλίμα λίγο νωρίτερα. 

 

Σκηνοθεσία: Debbie Allen

Ηθοποιοί: Dolly Parton, Christine Baranski, Treat Williams

 

 

Το Τραγούδι του Χιλμπίλη.

24 Νοεμβρίου. 

Δράμα. 

 

Τη στιγμή που ο φοιτητής Νομικής στο Γέιλ και πρώην πεζοναύτης από το Οχάιο J.D. Vance (Gabriel Basso) ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δουλειά των ονείρων του, μια οικογενειακή κρίση τον αναγκάζει να επιστρέψει στην πατρίδα του, την οποία έχει απαρνηθεί. Ο J.D. θα έρθει αντιμέτωπος με τις περίπλοκες σχέσεις της “άξεστης” οικογένειάς του, μεταξύ άλλων, και με την ευέξαπτη μητέρα του, την Bev (Amy Adams), η οποία παλεύει με τον εθισμό. Πλημμυρισμένος με αναμνήσεις της αγέρωχης και πανέξυπνης γιαγιάς του, της Mamaw (Glenn Close), η οποία τον μεγάλωσε, ο J.D. θα συνειδητοποιήσει ότι, για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, θα πρέπει να συμφιλιωθεί με τις ρίζες του

 

Σκηνοθεσία: Ron Howard

Ηθοποιοί: Amy Adams, Haley Bennett, Glenn Close

 

 

Σημειώσεις για τον Γιο μου.

24 Νοεμβρίου. 

Ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. 

 

Μια γυναίκα που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου αποφασίζει να κρατήσει ένα ημερολόγιο, με σημειώσεις που εκφράζουν χαρά και κέφι για τη ζωή για να το διαβάσει ο γιος της όταν εκείνη φύγει από τη ζωή. 

 

Σκηνοθεσία: Carlos Sorin

Ηθοποιοί: Valeria Bertuccelli, Esteban Lamothe, Julián Sorín

 

The Christmas Chronicles 2.

25 Νοεμβρίου. 

Κωμωδία, οικογενειακή ταινία, περιπέτεια. 

 

Δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, η έφηβη πλέον Κέιτ το σκάει και φτάνει στον Βόρειο Πόλο όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

 

Σκηνοθεσία: Chris Columbus

Ηθοποιοί: Kurt Russell, Goldie Hawn, Judah Lewis

 

Mosul.

26 Νοεμβρίου. 

Στρατιωτικό δράμα, ταινία δράσης.  

Αφού σώζεται η ζωή του ένας νεαρός αστυνομικός τους προσχωρεί στον αγώνα της μοίρας ενάντια στον ISIS στην αποδεκατισμένη πλέον Μοσούλη. Η εξιστόρηση της πραγματικής ιστορίας μιας ομάδας Ιρακικών ανδρών που πολέμησαν την ISIS όταν τους πήραν τα σπίτια και την πόλη από τους παραγωγούς, Joe και Anthony Russo. 

 

Σκηνοθεσία: Matthew Michael Carnahan

Ηθοποιοί: Waleed Elgadi, Hayat Kamille, Thaer Al-Shayei 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!