Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες από σήμερα 4 μέχρι και τις 11 Ιουλίου. 

 

70 Πεντακοσάρικα

Μια γυναίκα πρέπει να βρει επειγόντως 35.000 ευρώ για να πάρει πίσω την κόρη της από διεφθαρμένους κοινωνικούς λειτουργούς που απειλούν να τη δώσουν για υιοθεσία. Την ώρα, όμως, που είναι έτοιμη να πάρει δάνειο, στο τραπεζικό κατάστημα γίνεται ένοπλη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Koldo Serra

Ηθοποιοί: Emma Suárez, Nathalie Poza, Hugo Silva

 

 

 

Γκλόρια

Η Γκλόρια ζει μόνη, διατηρώντας αραιές επαφές με τα δύο παιδιά της που έχουν πλέον φύγει από το σπίτι. Θα δημιουργήσει μια τρυφερή ερωτική σχέση με τον Άρνολντ, έναν πρώην στρατιωτικό, ο οποίος όμως έχει μια παράξενη εξάρτηση από την πρώην γυναίκα και τις δύο κόρες του.

Σκηνοθεσία: Sebastián Lelio

Ηθοποιοί: Julianne Moore, John Turturro, Caren Pistorius

 

 

 

Διακοπές στη Βενετία

Ο 14χρονος Εμίλ ντρέπεται που είναι μέλος μιας ανορθόδοξης οικογένειας η οποία ζει σε τροχόσπιτο. Θα νιώσει ακόμα πιο αμήχανα όμως όταν η Πολίν, ο σχολικός του έρωτας, τον προσκαλέσει στο κονσέρτο της στη Βενετία και ο πατέρας του βρει την τέλεια ευκαιρία για ένα οικογενειακό ταξίδι.

Σκηνοθεσία: Ivan Calbérac

Ηθοποιοί: Benoît Poelvoorde, Valérie Bonneton, Helie Thonnat 

 

 

 

Διακοπές στην Ίμπιζα

O αγαπημένος του ελληνικού κοινού Κριστιάν Κλαβιέ (Θεέ μου, τι σου κάναμε;) (Βρε, καλώς τους!) (Αστερίξ και Οβελίξ), πρωταγωνιστεί σε μια κωμωδία που… μυρίζει θάλασσα, αντηλιακό (και λίγο αλκοόλ).
Ο Φιλίπ και η Καρόλ, διαζευγμένοι και οι δύο, γνωρίζονται και ερωτεύονται τρελά. Προσπαθώντας να κερδίσει τα δύο νεαρά παιδιά της συντρόφου του, o Φιλίπ είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα. Έτσι, θα κάνει μια συμφωνία με τον μεγαλύτερο γιο της: εάν γράψει καλά στις εξετάσεις του και πάρει το απολυτήριο, θα επιλέξει εκείνος τον προορισμό των φετινών διακοπών. Κι αυτός, δεν θα είναι άλλος από την … Ίμπιζα. Για τον Φιλίπ, που είναι συνηθισμένος σε ήρεμες διακοπές, αυτό θα είναι μόνο η αρχή πολλών εκπλήξεων και ακόμα περισσότερων ξεκαρδιστικών καταστάσεων στο νησί των χιλιάδων τουριστών και των ατέλειωτων πάρτι.

 

Σκηνοθεσία: Arnaud Lemort

Ηθοποιοί: Christian Clavier, Khalid Samata, Mathilde Seigner 

 

 

McQueen

Η ζωή και η καριέρα του Βρετανού σχεδιαστή μόδας Αλεξάντερ ΜακΚουίν, ο οποίος άλλαξε το στιλ της σύγχρονης υψηλής ραπτικής και αυτοκτόνησε στα 41 του χρόνια.

Σκηνοθεσία: Ian Bonhôte, Peter Ettedgui

Ηθοποιοί: Bernard Arnault, Joseph Bennett, Detmar Blow

 

 

 
Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του

Ο Πίτερ Πάρκερ επιστρέφει με το Spider-Man: Μακριά από τον Τόπο του, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του Spider-Man. O φιλικός και παιδί-της-διπλανής-πόρτας υπερήρωας αποφασίζει να ακολουθήσει τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη. Αν και τα σχέδια του Πίτερ είναι να αφήσει για λίγο πίσω του τις υπερηρωικές του ενασχολήσεις, ξαφνικά θα χαλάσουν όταν θα χρειαστεί να βοηθήσει τον Nick Fury και μαζί να ξεσκεπάσουν το μυστήριο επιθέσεων περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Σκηνοθεσία: Jon Watts

Ηθοποιοί: Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!