Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες από τις 11 μέχρι και τις 17 Απριλίου. Η λίστα περιλαμβάνει ταινίες κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους, δράματα ή κοινωνικές ταινίες, ντοκιμαντέρ αλλά και περιπέτειες.

 

Amanda

Σοκαρισμένος από τον αιφνίδιο θάνατο της αδελφής του, ο νεαρός κι εντελώς απροετοίμαστος Νταβίντ αναλαμβάνει την κηδεμονία της μικρής ανιψιάς του.

 

Σκηνοθεσία: Mikhaël Hers

Ηθοποιοί: Vincent Lacoste, Isaure Multrier, Stacy Martin

 

 

After

Η Τέσα είναι μια συνεσταλμένη νεαρή η οποία στον πρώτο κολεγιακό έτος της γνωρίζει τον υπερόπτη και μυστηριώδη Χάρντιν, τον οποίο ερωτεύεται. Εκείνη όμως έχει άλλη σχέση και αυτός ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό.

Σκηνοθεσία: Jenny Gage

Ηθοποιοί: Hero Fiennes Tiffin, Selma Blair, Josephine Langford

 

 

Hellboy: Ξαναγύρισα από την κόλαση

Ο Hellboy έρχεται αντιμέτωπος με τη μοχθηρή μάγισσα Νίμουε, η οποία αναγεννάται και απειλεί να αφανίσει την ανθρωπότητα.

Σκηνοθεσία: Neil Marshall

Ηθοποιοί: David Harbour, Milla Jovovich, Ian McShane 

Δείτε το τρέιλερ εδώ

 

Με Άλλο Πρόσωπο

Ο Γιάτσεκ είναι ένας νεαρός Πολωνός, λάτρης του heavy metal και ζευγάρι με την αγαπημένη του Νταγκμάρα. Δουλεύοντας στην κατασκευή ενός γιγαντιαίου αγάλματος του Ιησού, του μεγαλύτερου στον κόσμο, θα πέσει θύμα ενός εργατικού ατυχήματος, το οποίο θα τον παραμορφώσει.

Σκηνοθεσία: Malgorzata Szumowska

Ηθοποιοί: Mateusz Kosciukiewicz, Agnieszka Podsiadlik, Malgorzata Gorol 

 

 
 
Styx
Μια Γερμανίδα γιατρός ταξιδεύει με το ιστιοπλοϊκό της στον Ατλαντικό, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα ακυβέρνητο πλοίο γεμάτο μετανάστες. Οι αρμόδιες αρχές της συστήνουν αυστηρά μέσω ασυρμάτου να παραμείνει μακριά, λόγω κινδύνου υπερφόρτωσης του μικρού σκάφους της, αλλά καθώς η βοήθεια καθυστερεί εκείνη πρέπει να πάρει μια κρίσιμη απόφαση.
 
Σκηνοθεσία: Wolfgang Fischer
 
Ηθοποιοί: Susanne Wolff, Gedion Oduor Wekesa, Kelvin Mutuku Ndinda 
 
Δείτε το τρέιλερ εδώ
 
 
Holy Boom

Ο νεαρός Φιλιππινέζος Ίγκε ανατινάζει με τους φίλους του ένα γραμματοκιβώτιο του ΕΛΤΑ. Έτσι θα καταστραφεί το γράμμα με τα ναρκωτικά που περιμένουν η Λένα και ο Μανού, ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό για τη θεούσα κυρία Θάλεια και ένας πολύτιμος φάκελος από τα Τίρανα με παραλήπτη την Άντια, όλοι τους συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία.

Σκηνοθεσία: Μαρία Λάφη

Ηθοποιοί: Νένα Μεντή, Λούλι Μπίτρι, Αναστασία Ραφαέλα Κονίδη, Σάμουελ Ακινόλα

 
Δείτε το τρέιλερ εδώ
 
Η Τέχνη Καταστρέφει
Μετά από ένα έμφραγμα, ένας διάσημος θεατρικός ηθοποιός καλεί τις δυο κόρες του από τη βόρεια Ευρώπη στην Αθήνα και τους προτείνει να ανεβάσουν έναν «Μάκβεθ» για τρεις.
 
Σκηνοθεσία: Νίκος Κορνήλιος
 
Ηθοποιοί: Κώστας Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν, Κάτια Λεκλέρκ Ο’Γουόλις
 
Δείτε το τρέιλερ εδώ
 
 
Πως να εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 3

Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης, όσο και του νησιού Μπερκ. Ο Ψάρης και ο Φαφούτης καλούνται να αφήσουν την ασφάλεια του μοναδικού σπιτιού που έχουν γνωρίσει, για ένα δύσκολο ταξίδι με προορισμό τη συναρπαστική μάχη σε μυθικούς κόσμους, απέναντι στο τρομερό κακό που απειλεί τους πάντες. Το πεπρωμένο τους θα είναι να παλέψουν ενωμένοι, με αυταπάρνηση, μέχρι τα βάθη της Γης, για όλες τις «αξίες» που έχουν αποκτήσει μαζί στις περιπέτειές τους και για όλα όσα έχουν μάθει να θεωρούν «ιδανικά». Κάπως έτσι θα δοκιμαστεί καθοριστικά και η δύναμη της φιλίας τους.

 

 
 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!