Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα
Οι ταινίες της εβδομάδας 28/2 – 6/3

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και θα μας οδηγήσουν στο cinema.

Γενέθλια Θανάτου 2

Έχοντας ζήσει ξανά και ξανά το θάνατό της την ημέρα των γενεθλίων της, ώσπου τελικά να καταφέρει να αποκαλύψει τον επίδοξο δολοφόνο της, η Τρι ξυπνάει και πάλι στο φοιτητικό κοιτώνα για να διαπιστώσει πως τώρα είναι η σειρά του Ράιαν να ξαναβιώσει τον ίδιο επαναλαμβανόμενο εφιάλτη.

Σκηνοθεσία: Christopher Landon

Ηθοποιοί: Jessica Rothe, Israel Broussard, Phi Vu


Zoe

Ο Κόουλ είναι ένας μοναχικός, διαζευγμένος κατασκευαστής ανδροειδών, τα οποία λειτουργούν ως τέλειοι ερωτικοί σύντροφοι. Όταν αντιλαμβάνεται πως η συνάδελφός του Ζόι τον έχει ερωτευτεί, θα βρεθεί μπροστά σε ένα ανυπέρβλητο δίλημμα.

Σκηνοθεσία: Drake Doremus

Ηθοποιοί: Ewan McGregor, Léa Seydoux, Theo James

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ

Η Δουλειά της

Λίγο πριν από τα 40 της, η Παναγιώτα είναι μια σχεδόν αγράμματη νοικοκυρά, μητέρα δύο παιδιών, η οποία θα αναζητήσει δουλειά όταν ο άντρας της χάσει τη δική του. Θα προσληφθεί ως καθαρίστρια και, ενάντια σε κάθε εμπόδιο, θα σταθεί για πρώτη φορά στα πόδια της.

Σκηνοθεσία: Νίκος Λαμπό

Ηθοποιοί: Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Ήμελλο, Μαρία Φιλίνη

Ο μαγικός κήπος

Η άφιξη του Απόλο, ενός γρύλου περιπλανώμενου σόουμαν, στο χωριό των μελισσών θα αναστατώσει την τακτοποιημένη καθημερινότητά τους και θα ρίξει άθελά του τη σοφή, καλοκάγαθη βασίλισσά τους στην παγίδα της παμπόνηρης ξαδέρφης της Γουέντι, η οποία θέλει να τη διαδεχτεί.

Σκηνοθεσία: Arnaud Bouron, Antoon Krings

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ

Δύση Ηλίου

Στις παραμονές του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου η νεαρή Ίρις επιστρέφει στη Βουδαπέστη για να εργαστεί στο κατάστημα καπέλων που κάποτε ανήκε στην οικογένειά της και μπλέκει σε μια παράξενη περιπέτεια πολιτικών συνωμοσιών.

Σκηνοθεσία: László Nemes

Ηθοποιοί: Susanne Wuest, Vlad Ivanov, Urs Rechn

Το Μάτι της Κωνσταντινούπολης

Η ιστορία του Τούρκου κορυφαίου φωτογράφου Αρά Γκιουλέρ – γνωστού και ως «μάτι της Κωνσταντινούπολης»- που διηγείται ιστορίες πίσω από τις διάσημες φωτογραφίες του, με αφορμή την πλήρη έκθεση του έργου του που είχε γίνει στην Κωνσταντινούπολη το 2015.

Σκηνοθεσία: Binnur Karaevli, Fatih Kaymak

Ηθοποιοί: Ara Güler

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!