Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 7 έως 13/3

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 7 έως 13/3

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 7 έως 13/3
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 7/3 έως και τις 13/3!

Ήρθε η ώρα για ποπ κορν και αξέχαστες εμπειρίες θέασης στις σκοτεινές αίθουσες. Συγκεντρώσαμε τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα από τις 7 έως και τις 13 Μαρτίου.

Αδέλφια εξ Αίματος

Ένα βράδυ δύο παιδικοί φίλοι που μεγαλώνουν σε ένα φτωχικό προάστιο της Ρώμης χτυπούν με το αυτοκίνητό τους έναν περαστικό. Προσπαθούν να το αποκρύψουν, αλλά όταν μαθαίνουν πως σκότωσαν έναν πληροφοριοδότη που είχε επικηρύξει η μαφία, αντιλαμβάνονται ότι τους προσφέρεται μια μεγάλη ευκαιρία.

Σκηνοθεσία: Damiano D’Innocenzo και Fabio D’Innocenzo

Ηθοποιοί: Andrea Carpenzano, Matteo Olivetti, Milena Mancini

Beautiful Boy 

Καθώς ο Νικ, ένας έξυπνος και ταλαντούχος έφηβος εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, συνεχίζει ανεπιτυχώς τις απόπειρες αποτοξίνωσής του, ο πατέρας του προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον κατάλληλο τρόπο για να τον πλησιάσει, να τον καταλάβει και να τον σώσει.

Σκηνοθεσία: Felix van Groeningen

Ηθοποιοί: Steve Carell, Maura Tierney, Jack Dylan Grazer

Παύση

Μια μεσήλικη προσπαθεί να αναπνεύσει ανάμεσα σε έναν καταπιεστικό σύζυγο και μια μονότονη ζωή, ψάχνοντας αγωνιωδώς τρόπους διαφυγής.

Σκηνοθεσία: Τώνια Μισιαλή

Ηθοποιοί: Στέλλα Φυρογένη, Αντρέα Βασιλείου, Πόπη Αβραάμ

Ο Τυχοδιώκτης του Παρισιού

Στο απόγειο της βασιλείας του Ναπολέοντα, ο Βιντόκ – ο μόνος άνθρωπος που απέδρασε με επιτυχία από δύο φυλακές υψηλής ασφαλείας – είναι ένας θρύλος. Αφού θεωρήθηκε νεκρός μετά από την τελευταία, εντυπωσιακή του απόδραση, ο πρώην κακοποιός κρατάει πια χαμηλό προφίλ, ως ένας απλός έμπορος ρούχων. Το παρελθόν του όμως δεν τον αφήνει ήσυχο, καθώς οι πρώην συγκρατούμενοί του τον κατηγορούν για μια δολοφονία που δεν διέπραξε. Για να αποδείξει την αθωότητα και τις καλές του προθέσεις, κλείνει μια συμφωνία με την αστυνομία: κυνηγά όλους τους κλέφτες και δολοφόνους του Παρισιού με αντάλλαγμα την ελευθερία του.

Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ

Ηθοποιοί: Vincent Cassel, Olga Kurylenko, Fabrice Luchini

Το Μυστικό της Ασημένιας Λίμνης

Ο Σαμ είναι ένας έξυπνος μα χασομέρης τριαντάρης, που ένα βράδυ συναντά μια γοητευτική γυναίκα να κολυμπά στην πισίνα του οικιστικού συγκροτήματός του. Την επόμενη ημέρα εκείνη εξαφανίζεται μυστηριωδώς και ο Σαμ ξεκινάει μια περιπετειώδη αναζήτησή της στο γεμάτο εκπλήξεις Λος Άντζελες.

Σκηνοθεσία: David Robert Mitchell

Ηθοποιοί: Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace

K;aue
Κάθε χίλια χρόνια

Η Ζαν ταξιδεύει από τη Γαλλία στην Ιαπωνία αναζητώντας ένα σπάνιο ιαματικό φυτό, το οποίο φύεται κάθε χίλια χρόνια.

Σκηνοθεσία: Naomi Kawase

Ηθοποιοί: Juliette Binoche, Masatoshi Nagase, Takanori Iwata

Ίαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής

Βασισμένη σε μια συνέντευξη 14 ωρών, η ταινία «Ίαν ΜακΚέλεν: Ρόλος Ζωής» είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις σημαντικές στιγμές της ζωής του ΜακΚέλεν, από την πρώιμη παιδική ηλικία σε μια απαιτητική καριέρα που τον έθεσε υπό το φως της δημοσιότητας για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μέσω πληθώρας φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο του ΜακΚέλεν και κινηματογραφικά ανακατασκευασμένων σκηνών, γινόμαστε μάρτυρες της λάμψης αυτού του ακατέργαστου ταλέντου μέσα από την ένταση, τη διαφορετικότητα και την αφοσίωση.

Σκηνοθεσία: Joe Stephenson

Ηθοποιοί: Ian McKellen, Scott Chambers, Luke Evans

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!