Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην TV

Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην TV

Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην TV
Οι κινηματογραφικές επιλογές που παίζουν σήμερα στην TV.

Δεν είναι μόνο το Netflix. Κάποιες φορές παίζουν και καλές ταινίες στην τηλεόραση. 

 

Οι ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην TV

 

 

 

Paterson

Θα τη δείτε στις 23:00 στην Ερτ2 

Ο Paterson είναι ένας οδηγός λεωφορείου στην πόλη Paterson του New Jersey. Κάθε μέρα ο Paterson κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα. Οδηγεί το λεωφορείο, παρατηρεί την πόλη, παρακολουθεί τις συζητήσεις γύρω του, γράφει, ποιήματα σε ένα σημειωματάριο, βγάζει το σκύλο του βόλτα, πίνει αποκλειστικά και μόνο μια μπύρα στο ίδιο μπαρ, γυρίζει σπίτι του στην γυναίκα του τη Laura. Σε αντίθεση ο κόσμος της Laura αλλάζει συνεχώς. Κάνει νέα όνειρα σχεδόν κάθε μέρα, εμπνέεται και σχεδιάζει νέα πρότζεκτ. Ο Paterson αγαπάει την Laura και εκείνη αυτόν. 

 

Σκηνοθεσία: Jim Jarmusch

Ηθοποιοί: Adam Driver, Golshifteh Farahani, Nellie

 

 

 

 

Η Αρπαγή 

Θα το δείτε στις 21:00 στο Open. 

Όταν η κόρη του Μπράιαν Μιλς, πρώην μυστικού πράκτορα, απάγεται από την αλβανική μαφία του Παρισιού, εκείνος είναι ο μόνος που μπορεί να τη σώσει.

 

Σκηνοθεσία: Pierre Morel

Ηθοποιοί: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen

 

 

 

 

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Σε Άγνωστα Νερά

Θα το δείτε στη 01:00 στον ALPHA. 

Ο Τζακ Σπάροου συναντά απροσδόκητα μια παλιά του αγαπημένη, τη Λατίνα καλλονή κι επιδέξια ξιφομάχο Αντζέλικα (Πενέλοπε Κρουζ). Βέβαια, αυτή θα τον παγιδεύσει και ο αλλόκοτος πειρατής θα βρεθεί από τη μια στιγμή στην άλλη αιχμάλωτος του μοχθηρού αρχιπειρατή Μαυρογένη, ο οποίος έχει βάλει πλώρη για τη θρυλική Πηγή της Αιώνιας Νιότης. Τον ίδιο προορισμό έχουν και ο παλιός του γνώριμος Κάπτεν Μπαρμπόσα, και μια πάνοπλη ισπανική αρμάδα.

 

Σκηνοθεσία: Rob Marshall

Ηθοποιοί: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane 

 

 

 

Cape Fear

Θα το δείτε στις 02:45 στο Star.

Ένας ψυχοπαθής βιαστής προσπαθεί με κάθε τρόπο να διαλύσει την οικογενειακή ευτυχία του πρώην δικηγόρου του, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την καταδίκη του σε φυλάκιση.

 

Σκηνοθεσία: Martin Scorsese
Ηθοποιοί: Robert De Niro, Nick Nolte, Jessica Lange

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!