Home / Beauty  / Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2019!

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2019!

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2019!
Οι πιο hot τάσεις στα μαλλιά για το 2019!

Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις στα μαλλιά για το 2019; Νέα χρονιά σημαίνει για πολλούς και νέα μαλλιά. Συγκεντρώσαμε τις πιο hot τάσεις στα μαλλιά, σε ό,τι αφορά τα haircuts αλλά και τα hairstyles, για να διαλέξετε αυτή που σας ταιριάζει και σας αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο.

Huge hair!

Στην καθημερινότητα δεν μπορείτε να κυκλοφορήσετε έτσι, είναι γεγονός. Οι μεγάλοι fashion οίκοι μας έδειξαν στις πασαρέλες τεράστιους όγκους, αγγίζοντας την υπερβολή. Στην πραγματική ζωή όμως μπορείτε να επιλέξετε το ελαφρύ κρεπάρισμα και να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, ιδιαίτερα για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας.

Οι τάσεις στα μαλλιά για το 2019!

Strawberry honey!

To φωτεινό Strawberry honey χρώμα στα μαλλιά έρχεται για να δώσει extra λάμψη στο πρόσωπό σας. Ένας συνδυασμός αποχρώσεων που γλυκαίνει τη φυσιογνωμία και ένας super must φέτος!

’90s  Accessories!

Τα αξεσουάρ μαλλιών κυριαρχούν τα τελευταία χρόνια στη μόδα. Φέτος, ιδιαίτερα τα αξεσουάρ που μας μεταφέρουν στη δεκαετία των ’90s δηλώνουν δυναμικά το παρών, προσθέτοντας μία fun και girly διάθεση στο look μας!

Bob job!

To καρέ έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών ήδη από το 2018. Φέτος, γίνεται πιο κοντό και εντυπωσιακό με τα short bobs να δίνουν κίνηση στα μαλλιά και να μας επιτρέπουν πλήθος χτενισμάτων και looks!

Floral vibes

Τα λουλουδάτα αξεσουάρ μαλλιών είναι ρομαντικά, χρωματιστά και χαρούμενα. Ιδανικά για το καλοκαίρι, μετατρέπουν τις εμφανίσεις μας στο απόλυτο φεστιβαλικό και fashion look!

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!