Home / Fashion  / Οι συλλογές TOMMY HILFIGER s/s 2020 παρουσιάστηκαν σε media και fashion influencers

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER s/s 2020 παρουσιάστηκαν σε media και fashion influencers

H παρουσίαση έγινε στο Digital Showroom του brand.

Στο digital showroom της SARKK ABEE, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Βουλγαρία, την Αλβανία, τη Βόρεια Μακεδονία και τη Μολδαβία, παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές TOMMYHILFIGER για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 και συγκεκριμένα οι: Womenswear, Menswear, Tailored, Tommy Jeans, Footwear & Accessories, Kidswear, Underwear, αλλά και οι capsule συλλογές TommyXLewis και TommyXMercedes.

 

 

Οι συλλογές TOMMY HILFIGER για την Άνοιξη 2020 μπαίνουν στο πρωτοποριακό πνεύμα της σύγχρονης Αμερικής, γιορτάζοντας παράλληλα τη ναυτική και πρακτική διάσταση της κληρονομιάς του brand με ένα σύγχρονο twist. Κλασικά στυλ, που περιλαμβάνουν chinos, shirt dresses και polo μπλούζες βρίσκονται στο επίκεντρο, ενώ οι ανατροπές στα heritage prints και τα ανανεωμένα θηλυκά υφάσματα εισάγουν μια απροσδόκητη πινελιά.

 

 

Denim, blazers και παντελόνια επαναπροσδιορίζονται σε ένα καινοτόμο temperatureregulating Cool Max ύφασμα, ενώ τα Tshirts και τα polos διαθέτουν TH Cool miDori® φινίρισμα. Τα nauticalinspired μοτίβα συνδυάζονται με τα heritage prints για να γιορτάσουν το DNA του brand. Η navy, camel και olive χρωματική παλέτα έχει ανανεωθεί με λεπτομέρειες από έντονο πορτοκαλί, ανοιχτό μπλε, ροζ και πράσινο της μέντας.

 

 

 

Η συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 είναι η τέταρτη κατά σειρά συλλογή σε συνεργασία με τον Βρετανό οδηγό αγώνων ταχύτητας, πέντε φορές παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula One® και παγκόσμιο brand ambassador των ανδρικών συλλογών TOMMY HILFIGER Lewis Hamilton, η οποία για πρώτη φορά έχει επαναπροσδιοριστεί σε unisex σχέδια.

 

 

H συλλογή TommyXMercedes-Benz για την Άνοιξη 2020 είναι η τρίτη συλλογή που προκύπτει από τη συνεργασία του Αμερικανού σχεδιαστή με την MERCEDES-BENZ. Η συλλογή στηρίζεται στην πολυετή στρατηγική συνεργασία με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula One® Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

 

 

Στο εντυπωσιακό Theater του digital showroom οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν σειρά video με τις συλλογές, αλλά και τις εμπνεύσεις τους. Ένα μοναδικό beauty room από τη Smashbox Cosmetics, την κορυφαία μάρκα μακιγιάζ που έχει γεννηθεί μέσα στα θρυλικά Studio φωτογράφισης, Smashbox Studios L.A. είχε στηθεί στον χώρο, καλώντας τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τα μυστικά ομορφιάς του brand. Οι makeup artists ανέλαβαν το μακιγιάζ των fashion editors και influencers σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις, προσδίδοντας έτσι ένα ξεχωριστό twist και μια συνολική fashion & beauty εμπειρία στην εκδήλωση.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath