Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι στιγμές του Michael Douglas πριν την απώλεια του πατέρα του

Οι στιγμές του Michael Douglas πριν την απώλεια του πατέρα του

Πέρασαν ποιοτικό χρόνο μαζί, πριν ο Kirk Douglas φύγει από τη ζωή.

Ο θρύλος του αμερικανικού σινεμά, Kirk Douglas, έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες, στα 103 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του μια τεράστια παρακαταθήκη.

 

Ο γιος του και επίσης ταλαντούχος ηθοποιός, Michael Douglas, μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του με επίσημη ανακοίνωση, μιλώντας όχι μόνο για την ξεχωριστή καριέρα του αλλά και για το ήθος του, το οποίο όπως τόνισε πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

Κι ενώ θρηνεί τον θάνατο του πατέρα του, αυτό που τον κάνει να νιώθει κάπως καλύτερα, είναι οι τελευταίες στιγμές που πέρασαν μαζί σαν οικογένεια, δυο βδομάδες πριν τον χαμό του Kirk Douglas.

 

 

Η Catherine Zeta-Jones, σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε: “Είχαμε τις πιο όμορφες συζητήσεις από ποτέ μαζί του”, ενώ ο Michael Douglas αποκάλυψε ότι τη βραδιά πριν τον θάνατο του πατέρα του, δείπνησαν όλοι μαζί.

 

Ο γιος του Michael Douglas, Cameron, είχε ιδιαίτερη αδυναμία στον παππού του -σε αντίθεση με τον πατέρα του- και στα 103α γενέθλιά του έγραψε στο Instagram “”Happy Birthday Pappy…you are a gift to the world; a guiding light and source of inspiration to me. I Love you. #103 to #infinity”.

 

 

Ηθοποιοί και σκηνοθέτες του Hollywood εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους και τον θαυμασμό τους για όλα όσα έδωσε ο Kirk Douglas στον αμερικάνικο κινηματογράφο, αφού αναμφισβήτητα θα μείνει για πάντα στις μνήμες μας, μέσα από τις ξεχωριστές του ερμηνείες, όπως αυτή του Σπάρτακου, με την οποία τον έχουμε ταυτίσει.

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath