Home / Good Life  / Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (29/8-4/9)

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (29/8-4/9)

Οι πρεμιέρες της εβδομάδας (29/8-4/9)
Οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας. 

Έτοιμοι για σινεμά; Τρεις νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα μαζί με τρία παλιά φιλμ (Οκτώβρης, La Dolce Vita, Κλεμμένα Φιλιά), που θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε ή να ξαναδείτε στη μεγάλη οθόνη. 

 

Μητρικό Ένστικτο

Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η Alice και η Céline ζουν με τις οικογένειές τους σε προάστιο των Βρυξελλών. Είναι αχώριστες φίλες μέχρι τη στιγμή που ένα τραγικό γεγονός κλονίζει την καθημερινότητά τους.

 

 

Σκηνοθεσία: Olivier Masset-Depasse

Ηθοποιοί: Veerle Baetens, Anne Coesens, Mehdi Nebbou

Trailer

 

 

Μπάτε Σκύλοι Αλέστε 2

Η ζωή του Μαξ αλλάζει όταν η Κέιτι παντρεύεται και αποκτά μωρό. Εξελίσσεται στον νευρωτικό προστάτη του μικρού, με μια περιπετειώδη εκδρομή στην εξοχή να δοκιμάζει την ψυχραιμία και την υπομονή του.

 

 

Σκηνοθεσία: Chris Renaud, Jonathan del Val

Trailer 

 

Fast & Furious: Hobbs & Shaw

Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της Διπλωματικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο μέλος του Βρετανικού Στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015 στο Fast & Furious 7, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα και ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού.

Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας – και επίσης τα βρίσκει με την λαμπρή και ατρόμητη πράκτορα της MI6 που τυγχάνει να είναι και η αδερφή του Σο- αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

 

 

Σκηνοθεσία: David Leitch

Ηθοποιοί: Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba

Trailer

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!