Home / Beauty  / Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

Τα πιο hot beauty products του καλοκαιριού. 

Αυτές είναι οι καλοκαιρινές beauty κυκλοφορίες που θα ανανεώσουν το νεσεσέρ με τα καλλυντικά μας και θα μας βοηθήσουν να έχουμε αψεγάδιαστο και υπέροχο μακιγιάζ. 

 

Valfre Electric Garden Palette

Με πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις η νέα παλέτα, Valfre Electric Garden Palette, είναι μία πολύ καλή beauty επένδυση για τις καλοκαιρινές σας εμφανίσεις και δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σας. 

 

Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

 

 

NARS Lipsticks

Μία ολοκαίνουργια συλλογή κραγιόν σε 72(!) καταπληκτικές αποχρώσεις έρχεται από το brand NARS για να χαρίσει στις γυναίκες εντυπωσιακά χείλη. Η lipstick collection είναι αφιερωμένη στα 25 χρόνια του brand και στον make up artist, ιδρυτή και creative director της εταιρίας NARS, François Nars και κυκλοφόρησε στις αρχές Αυγούστου. 

 

Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

 

Huda Beauty Neon Obsessions Palette

Μία ακόμη παλέτα από Huda Beauty με υπέροχες neon αποχρώσεις κυκλοφόρησε στην καρδιά του καλοκαιριού για να μας προσφέρει σούπερ μακιγιάζ με bold, pop αποχρώσεις. Αξίζει να την δοκιμάσουμε και αξίζει να τολμήσουμε! 

 

Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

 

 

 

 

Charlotte Tilbury Hot Lips Lipstick 2

Η καινούργια συλλογή κραγιόν του beauty brand Charlotte Tilbury περιλαμβάνει 11 νέα lipsticks σε μοναδικές αποχρώσεις, εμπνευσμένες από σπουδαίους άνδρες και γυναίκες που επηρέασαν τη ζωή της make up artist Charlotte Tilbury. Εκτός από τις ιδιαίτερες αποχρώσεις, εντυπωσιάζει και το καλαίσθητο packaging των κραγιόν της συλλογής.  

Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

 

 

It’s time for Chanel. 

Η Chanel κυκλοφόρησε νέα καλλυντικά που έχουν σκοπό να μεταφέρουν την γαλλική φινέτσα σε όλες τις beautistas. Μία καινούργια πούδρα για summery, sunkissed όψη, μία νέα μάσκαρα για πυκνές και πλούσιες βλεφαρίδες και πολλά πολλά άλλα καλλυντικά για σούπερ καλοκαιρινές εμφανίσεις. 

 

Οι πιο hot beauty κυκλοφορίες του καλοκαιριού

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!