Home / Fashion  / Οι πιο hot τρόποι να φορέσεις το παρεό σου!

Οι πιο hot τρόποι να φορέσεις το παρεό σου!

pareo fashion tips cozyvibe
Δες μερικές συμβουλές και τρόπους δεσίματος για να είσαι όσο πιο instyle και sexy γίνεται στην παραλία.

Το παρεό είναι το πιο σύνηθες ένδυμα για την παραλία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε πολλές εκδοχές για να σου προσφέρει με απλές κινήσεις, το πιο hot και κομψό summer look.

pareo fashion tips cozyvibe

Φόρεμα με γυμνούς ώμους.

Οι γυμνοί ώμοι είναι ό,τι πιο sexy. Για να κάνεις το παρεό σου ένα sexy φόρεμα απλά δίπλωσέ το και τύλιξε το από τη μια πλευρά του σώματός σου, στην άλλη. Τέλος, δέσε τις γωνίες του παρεό στο μπούστο σου, και θα ολοκληρώσεις την εμφάνιση.

pareo fashion tips cozyvibe
Φόρεμα με έναν ώμο.

Τολμηρό και κομψό. Οι ασυμμετρίες σου χαρίζουν σαγηνευτικό στυλ και αυτό το αρχαιοελληνικό δέσιμο θα σε κάνει ακόμη πιο sexy στην παραλία. Κράτα το παρεό κάθετα στο σώμα σου και τοποθέτησε το τέλος του υφάσματος στο μέσο της πλάτης σου. Τύλιξε το παρεό κάτω από τις μασχάλες σου και πάρε το υπόλοιπο του υφάσματος και τύλιξέ το γύρω από τον ώμο σου. Τέλος, στερέωσε τις γωνίες με έναν όμορφο κόμπο στην πλάτη ή στον ώμο σου.

pareo fashion tips cozyvibe
Maxi φούστα.

Άνεση και στυλ σε μια maxi αέρινη φούστα. Κράτησε το παρεό σταυρωτά στο πίσω μέρος του σώματός σου, έτσι ώστε το ύφασμα να είναι κάθετο σε σένα. Πάρε τις δύο κορυφαίες γωνίες, τύλιξέ τες στην μέση σου και είσαι έτοιμη.

pareo fashion tips cozyvibe
Ανοιχτή πλάτη.

Άφησε την πλάτη σου ανοιχτή και γίνε ακόμη πιο σαγηνευτική με αυτό το δέσιμο. Αρχικά, δίπλωσε ένα παρεό κανονικού μήκους στο μισό. Κρατώντας το ύφασμα μπροστά σου, πάρε τις δύο κορυφαίες γωνίες και σύνδεσέ τες μαζί πίσω από το λαιμό σου. Έπειτα τύλιξέ τες γύρω από τη μέση σου, συνδέοντας τες πίσω από την πλάτη σου και θα έχεις ένα sexy αέρινο μπλουζάκι με ακάλυπτη πλάτη.

pareo fashion tips cozyvibe
Μεσάτη mini φούστα.

Χαριτωμένη και σούπερ θηλυκή mini φούστα, που είναι ιδανική για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Συγκέντρωσε τις γωνίες κάθε μικρής πλευράς μαζί και τύλιξε το ύφασμα στο ένα χέρι γύρω από το σώμα σου μέχρι να καλύψεις όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια, σύνδεσε τις δύο πλευρές μαζί σε έναν διακριτικό κόμπο.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!