Home / Men  / Οι πιο Hot γραβάτες για το φετινό καλοκαίρι!

Οι πιο Hot γραβάτες για το φετινό καλοκαίρι!

Συγκεντρώσαμε τις 5 καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε!

 

Καλοκαίρι δε σημαίνει μόνο βερμούδα και σαγιονάρα. Οι αφορμές για επίσημες προσκλήσεις είναι πολλές, αφού μιλάμε για την περίοδο με τους περισσότερους γάμους και βαφτίσεις!

 

Αν είστε, λοιπόν, καλεσμένος σε κάποιο επίσημο event και δε ξέρετε τι γραβάτα να επιλέξετε, είμαστε εδώ για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση και να σας δώσουμε τη λύση!

 
The tan silk-cotton tie!

Μπορεί το μαύρο ή το navy να σας φαίνεται η πιο safe επιλογή, για το καλοκαίρι όμως όλα αλλάζουν. Μια γραβάτα στο χρώμα της άμμου είναι ταυτόχρονα μέσα στην εποχή, αλλά και στη μόδα! Ο απόλυτα σικ συνδυασμός!

 

 

The cotton floral tie!

Όσο “κάπως” και αν σας φαίνεται με την πρώτη ματιά, δείτε τη μεγάλη εικόνα! Η συγκεκριμένη γραβάτα μέσα σε ένα κοστούμι θα χαρίσει στυλ και…τσαχπινιά!

 

 

The Calderon” cotton floral tie!

Ναι. Μοιάζει με ταπετσαρία. Ναι, ξέρουμε δε σας κάνει “κλικ”. Ισχύει, όμως, ό,τι και στην παραπάνω κατηγορία! Δείτε τη μεγάλη εικόνα!

 

 

The Beach dots tie!

Είτε σε απόχρωση navy είτε σε baby blue η συγκεκριμένη γραβάτα, παρότι “κουβαλάει” έναν αέρα από 80s, είναι ό,τι πιο φρέσκο και καλοκαιρινό μαζί, χωρίς να είναι καθόλου εκκεντρική! Ίσως η καλύτερη επιλογή!

 

 
The Fairfax tie

Ακόμη λιγότερο εκκεντρική -στα όρια του κλασσικού- η γραβάτα με πλάγια ρίγα θα συνοδέψει άψογα το υπόλοιπο look σας και θα σας χαρίσει διακριτική γοητεία!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!