Home / Men  / Οι πιο cool ρετρό παιχνιδομηχανές!

Οι πιο cool ρετρό παιχνιδομηχανές!

Για τους νοσταλγούς μιας άλλης εποχής! 

Σε μια εποχή που η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς πολλοί έχουν την ανάγκη να επιστρέψουν σε κάτι πιο κλασσικό, μη μπορώντας να αντισταθούν στην γοητεία του… Σας παρουσιάζουμε 3 κορυφαίες ρετρό παιχνιδοκονσόλες για gaming που μας φέρνουν στο μυαλό παλιές αξέχαστες εποχές και συνεχίζουν να ελκύουν τους νοσταλγούς των retro παιχνιδιών! 

 

Atari 2600 Video Computer System Console

Γυρνάμε πίσω στο 1977, όταν η Atari έφερε στην αγορά τις κασέτες μνήμης ROM και ένα σύστημα βασισμένο σε μικροεπεξεργαστές που ονομάζεται Atari 2600. Το θρυλικό Atari 2600 ήταν η αρχή για μια νέα εποχή στην παιχνιδοβιομηχανία, εισάγοντας arcade παιχνίδια που είναι πλέον ιστορικά όπως το Pac-Man και το Pong που θεωρείται ο Πατέρας των videogames! 

 

 

 Analogue Super Nt

Ο κλώνος του θρυλικού SNES στην HD εποχή δεν μπορεί να αφήσει κανέναν gamer ασυγκίνητο. Τα 21 κλασσικά παιχνίδια που περιλαμβάνει φέρνουν μνήμες στους νοσταλγούς μιας άλλης εποχής, οι οποίοι μπορούν πλέον να απολαύσουν την περιπέτεια του παιχνιδιού σε υψηλή ανάλυση. 

 

 
Arcade Καμπίνα Παιχνιδομηχανή με 5000 παιχνίδια

Ένα συναρπαστικό ταξίδι για τους νοσταλγούς παιχνιδιών μέσα από τις δεκαετίας του 80’s & 90’s προσφέρει η συγκεκριμένη κονσόλα. Απολαύστε μέσα από τις 5000 χιλιάδες παιχνίδια, ατελείωτες ώρες με τους φίλους σας ή και μόνος. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!