Home / Beauty  / Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure

Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure

Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure
Ιδέες για κομψό φθινοπωρινό manicure.

Ποια είναι η ιδανική πρόταση για το manicure μας αυτή την περίοδο; Συγκεντρώσαμε πολλές chic ιδέες για ανανεωμένο φθινοπωρινό manicure, ώστε να έχετε ένα καλαίσθητο και μοντέρνο αποτέλεσμα και φυσικά περιποιημένα άκρα. 

 

 

Go nude. 

Οι nude αποχρώσεις και τα χρώματα που κινούνται στην ουδέτερη παλέτα είναι πάντα μία ταιριαστή επιλογή μανό για τη φθινοπωρινή σεζόν. Ακόμη κι αν δεν το πιστεύετε έχετε αμέτρητες επιλογές χρωμάτων σε αυτή τη chic κατεύθυνση αλλά και πολλές επίσης επιλογές nail art, καθώς οι nude αποχρώσεις προσφέρονται για φθινοπωρινά σχέδια που θα είναι διακριτικά και κομψά. 

 

Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure

 

 

Elegant details.

Οι μικρές αλλά ικανές για ένα κομψό αποτέλεσμα λεπτομέρειες, είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά και θα μεταμορφώσουν αμέσως το manicure σας. Μπορείτε να έχετε ως βάση μία απαλή απόχρωση μανό (nude αποχρώσεις, βάση για το κλασικό γαλλικό manicure, απόχρωση milky) και από πάνω να σχεδιάσετε βουλίτσες ή άλλα designs που θα δώσουν ένα διαφορετικό touch στα νύχια σας. 

 

Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure

 

 

Ready Red. 

Τι θα λέγατε για τις σαγηνευτικές αποχρώσεις του κόκκινου; Τους φθινοπωρινούς μήνες μας αρέσουν περισσότερο οι πιο σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου όπως είναι το μπορντό, το βυσσινί ή το wine red, αλλά δεν λέμε όχι και στο κλασσικό μεστό κόκκινο χρώμα. Οι αποχρώσεις αυτές ταιριάζουν απόλυτα στη μελαγχολία και τον ρομαντισμό της εποχής και αποτελούν μία όμορφη επιλογή manicure. Τέλος, μπορείτε να κρατήσετε και αυτά τα χρώματα ως βάση και να δημιουργήσετε πάνω τους υπέροχα σχέδια. 

 

Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure

 

 

 
Dark shades. 

Τα σκούρα χρώματα όπως το κυπαρισσί, το πιο βαθύ πράσινο και μπλε, το καφέ και το διαχρονικό μαύρο πρωταγωνιστούν ανέκαθεν στα φθινοπωρινά manicure. Αν αυτά τα χρώματα σας φαίνονται πολύ “βαριά” μπορείτε να τα κάνετε πιο παιχνιδιάρικα και ανάλαφρα είτε με σχέδια είτε με εναλλαγές αποχρώσεων στα νύχια. Πειραματιστείτε και θα δημιουργήσετε αυτό που σας ταιριάζει και σας εμπνέει αυτή την περίοδο. 

 

Οι πιο chic ιδέες για φθινοπωρινό manicure

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!