Home / Fashion  / Οι πιο όμορφες τσάντες της σεζόν βρίσκονται στη συλλογή AW2020 της Christina Malle bags

Οι πιο όμορφες τσάντες της σεζόν βρίσκονται στη συλλογή AW2020 της Christina Malle bags

christinamallebags

To brand Christina Malle bags, μετρά ήδη 5 χρόνια επιτυχούς πορείας και ολοένα εξελίσσεται! Με το γυναικείο κοινό που το ακολουθεί -celebrities και μη- διαρκώς να αυξάνεται, φαίνεται πως ο αυθεντικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με την αγάπη και το πάθος της σχεδιάστριας Christina Malle, αποδίδουν καρπούς και μας χαρίζουν όμορφες casual-chic συλλογές για τις καθημερινές εμφανίσεις μας!

 

christinamallebags

 

Αν κάτι χαρακτηρίζει και τις 10 συλλογές που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, αυτό σίγουρα είναι η απαράμηλλη αισθητική και η ποιότητα σε κάθε κομμάτι ξεχωριστά. Το brand Christina Malle bags, που μετέτρεψε το χαρακτηριστικό evil eye σε iconic fashion detail, παρουσιάζει τη νέα του συλλογή για το Χειμώνα του 2020, με πνεύμα αισιοδοξίας και αέρα φρεσκάδας!

 

christinamallebagschristinamallebags

christinamallebagschristinamallebags

 

Η ιδιαίτερη χρονιά του 2020 βρίσκει το brand Christina Malle Bags ανανεωμένο με σύγχρονες μορφές υφάσματος, 90s επιρροές, πολυτελείς υφές, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο μοναδικά σχεδιασμένο μονόγραμμα.

christinamallenewmonogramchristinamallebags

christinamallebagschristinamallebags

christinamallebags

christinamallebagschristinamallebags

 

Η σχεδιάστρια διαμορφώνει τα νέα σχέδια της συλλογής, προσαρμοζόμενη μέσα από τις διεθνείς τάσεις και αναζητώντας την ποιότητα. Μία δυναμική συλλογή με αίσθηση σύγχρονης γεωμετρίας και μοναδικές υφές, που παντρεύει ευρηματικά τις άριστες πρώτες ύλες με την μόδα.

 

christinamallebagschristinamallebags

 

Νέα κεντήματα, πρωτοποριακές γραμμές και ανανεωμένες μεταλλικές λεπτομέρειες με έμφαση στο μονόγραμμα της σχεδιάστριας ολοκληρώνουν τη συλλογή AW2020.

 

christinamallebagschristinamallebags

 

Λίγα λόγια για τη σχεδιάστρια:

«Η Χριστινα Μαλλέ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Δημιούργησε από την πρώτη στιγμή τη δική της τεχνική πάνω στην κατασκευή διακοσμητικών μαξιλαριών, γοητεύτηκε από τα υλικά και παρασύρθηκε από την αγάπη της για την αρχιτεκτονική και τη μόδα. Κύριο μέλημα της πάντα αποτελεί η ποιότητα και η αισθητική. Γεωμετρικές φόρμες, ιδιαίτερα χρώματα και άνεση αποτελούν τα κύρια γνωρίσματα των συλλογών της, ενώ παράλληλα συνοδεύονται από την αισθητική ενός φρέσκου μεταμοντερνισμού. Υπερασπίστρια των casual- chic looks, κύριο αναγνωριστικό των δημιουργιών της και βασικός «πρωταγωνιστής» αποτελεί το ενεργειακό σύμβολο ή αλλιώς κομμάτι της Ελληνικής κουλτούρας, το «μάτι» (evil eye). Μορφές μεταποίησης και βιωματικές ανάγκες σε στιλιστικές αναζητήσεις την οδήγησαν στο να υλοποιήσει την κάθε της συλλογή με αγάπη, έμπνευση και σεβασμό».

 

christina malle

 

www.christinamalle.gr

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!