Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Οι πιο οικονομικοί τρόποι για να αδυνατίσεις

Οι πιο οικονομικοί τρόποι για να αδυνατίσεις

Ανέξοδες λύσεις για να είσαι αδύνατη! 

Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις μια περιουσία στα γυμναστήρια ή στα πάσης φύσεως προϊόντα αδυνατίσματος διάβασε τους παρακάτω τρόπους για να χάσεις κιλά και πόντους. Η αντίστροφή μέτρηση για το bikini body έχει ξεκινήσει…

 

Προτίμησε την γυμναστική σε υπαίθριους χώρους.

Ένας τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα στην προσπάθειά σου να χάσεις κιλά είναι κάνοντας γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους. Προσπάθησε να τρέχεις, να κάνεις έντονο περπάτημα ή επωφελήσου από τα όργανα γυμναστικής και τους υπαίθριους χώρους άσκησης που υπάρχουν σε δήμους της χώρας.

 

 

Κόψε το junk food.

Αν σταματήσεις την κατανάλωση junk food όχι μόνο θα χάσεις πόντους, θα αδυνατίσεις και θα είσαι πιο υγιής αλλά θα εξοικονομήσεις και πολλά χρήματα. Προσπάθησε να ελαττώσεις και προοδευτικά να σταματήσεις την κατανάλωση του γρήγορου φαγητού και θα δεις διαφορά στην σιλουέτα αλλά και στο πορτοφόλι σου.

 
Δοκίμασε την γυμναστική στο σπίτι.

Στο διαδίκτυο θα βρεις πληθώρα fitness υλικού το οποίο θα σε βοηθήσει να ασκηθείς στο σπίτι αποτελεσματικά και χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο «παραδοσιακό» μπορείς να πάρεις ιδέες για την προπόνησή σου, ανατρέχοντας στα  dvd γυμναστικής της μαμάς σου.

 

Προπονήσου με ένα app.

Υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές που μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά και πόντους είτε δείχνοντάς σου προγράμματα και ασκήσεις γυμναστικής είτε παρέχοντάς σου συμβουλές για τη διατροφή σου. Επωφελήσου από το χρήσιμο υλικό που εμπεριέχουν οι εφαρμογές και κάνε το δικό σου πρόγραμμα για το πιο υπέροχο bikini body χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση.

 

Πιες νερό.

Ένας ακόμη ανέξοδος και εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος για να αποκτήσεις την σιλουέτα που ονειρεύεσαι, είναι να πίνεις νερό. Κατανάλωσε όσο πιο πολύ νερό μπορείς και απέφυγε τα αναψυκτικά και τα πολλά ποτά που καταστέλλουν τη διατροφή σου και σε «φορτώνουν» με άχρηστες θερμίδες.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!