Home / Fashion  / Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα VMAs!

Οι πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις στα VMAs!

Οι celebrities που έλαμψαν στα VMAs!

Οι celebrities παρεβρέθηκαν χθες στην γιορτή της μουσικής στο Radio City Music Hall της Νέας Υόρκης όπου έλαβαν χώρα τα φετινά MTV Video Music Awards. Διάσημες stars παρέλασαν και φωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί, φορώντας λαμπερές δημιουργίες που έκαναν αίσθηση! 

 

Οι καλύτερες εμφανίσεις που είδαμε στο κόκκινο χαλί των φετινών VMAs:
Jennifer Lopez

H πληθωρική Λατίνα σταρ έλαμψε μέσα στη Versace τουαλέτα της, η οποία ανέδειξε υπέροχα, για ακόμη μια φορά τις θηλυκές της καμπύλες! Η όμορφη τραγουδίστρια αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της κάτω και μαγνήτισε με το βλέμμα της καθώς έδωσε με το make up της έμφαση στα μάτια της! 

 

 

Kylie Jenner

Η Kylie Jenner με το total white look της και αποφεύγοντας τις υπερβολές, ήταν μια από τις πιο chic παρευρισκόμενες της βραδιάς! 

 

 

Sofia Carson

Με μια άκρως εντυπωσιακή και τολμηρή τουαλέτα Carolina Herrera, η Sofia Carson αναδείχθηκε σε μια από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς! 

 

 

Karlie Kloss

Η γλυκιά Karlie Kloss ήταν για ακόμη μια φορά απαστράπτουσα. Το φόρεμά της όσο πρέπει αποκαλυπτικό και πολύ εντυπωσιακό, κατάφερε να την τοποθετήσει στην λίστα με τις πιο λαμπερές παρουσίες των φετινών Βραβείων! 

 

 

Iggy Azalea

Ποπ, λίγο ροκ και με ένα ό,τι πρέπει look για μουσικά βραβεία, η τραγουδίστρια Iggy Azalea κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις! 

 

 

Millie Bobby Brown

Η Βρετανή ηθοποιός και μοντέλο Millie Bobby Brown, ήταν κομψή και λαμπερή μέσα στο Rosie Assoulin σύνολό της. Λατρέυουμε τα chic πέδιλά της που ολοκληρώνουν άψογα το total black look της! 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!