Home / Good Life  / Οι πιο ελκυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη! – Part 4

Οι πιο ελκυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη! – Part 4

Οι πιο ελκυστικοί γαστρονομικοί προορισμοί στη Θεσσαλονίκη! – Μέρος 4

 

Συγκεντρώσαμε τους πιο ελκυστικούς και απολαυστικούς γαστρονομικούς προορισμούς στη Θεσσαλονίκη έτσι όπως τους παρουσιάσαμε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Théa by Makedonia Palace. Όχι μόνο υπόσχονται να ικανοποιήσουν τους γευστικούς σας κάλυκες, αλλά και να σας χαρίσουν υπέροχες εμπειρίες!

 

Salonica Restaurant & Bar

Το Salonica Restaurant & Bar, του Makedonia Palace ήρθε για να ”ταράξει” τα νερά της ελληνικής γαστρονομίας, με τα μοναδικά πιάτα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που προσφέρει στους επισκέπτες του. Ο διάσημος chef Σωτήρης Ευαγγέλου επιμελείται το μοναδικό μενού, προσφέροντας την απόλυτη ολιστική, γαστρονομική εμπειρία. Σε ένα πολυτελές περιβάλλον που συνδυάζει το σύγχρονο με το κλασικό design θα νιώσετε πως ικανοποιούνται και οι πέντε σας αισθήσεις, ενώ θα απολαμβάνετε τη μοναδική θέα στη θάλασσα. 

 

 

Tip: Δοκιμάστε οπωσδήποτε ψητό μπακαλιάρο με κρούστα από καρύδι και για επιδόρπιο μπουγάτσα με παγωτό σοκολάτα! 

 

Δείτε περισσότερα στο site του ξενοδοχείου Makedonia Palace

 

Μαϊάμι

To Μαϊάμι δεν είναι απλά ένας γαστρονομικός προορισμός, αλλά μια συνολική εμπειρία με επίκεντρο το καλό φαγητό. Με μακρά ιστορία, κατέκτησε μια πελατεία με γνώση του τι σημαίνει υψηλή γαστρονομία και τις πόρτες του έχουν περάσει προσωπικότητες της κοινωνικής, επιχειρηματικής και πολιτικής ελίτ, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό. Στα χέρια της τρίτης γενιάς της οικογένειας σήμερα, της Ντίνας και της Γωγώς Τέρτση και του Δημήτρη Μαμάη, εγγονών του ιδρυτή του, Δημήτρη Μαμάη, το εστιατόριο με σεβασμό στην ιστορία του ανανεώθηκε, γύρω από το τρίπτυχο άριστες πρώτες ύλες, σέρβις υψηλού επιπέδου, λιτή και ζεστή ατμόσφαιρα. Εκλεκτικό, ατμοσφαιρικό και ποιοτικό, το Μαϊάμι ειδικεύεται στα ψάρια και τα θαλασσινά, προσφέροντας στους πελάτες του μια πλούσια γκάμα ελληνικών αλιευμάτων, μαγειρεμένων με έμπνευση, συνοδεία μιας καλά ενημερωμένης λίστας εξαίρετων ελληνικών κρασιών. Στα συν του και η ήσυχη τοποθεσία, μακριά από το συνωστισμό του κέντρου της πόλης και η υπέροχη θέα στη θάλασσα.

 

 

 

Tip: Δοκιμάστε το καρπάτσιο χταπόδι αλλά και τα πεντανόστιμα κρύα ή ζεστά ορεκτικά που θα σας ταξιδέψουν σε αξέχαστους αστρονομικούς προορισμούς!

 

Βρείτε το εστιατόριο στο facebook στο MIAMISEAFOOD

 

Thria

To εστιατόριο Thria έτοιμο να ενεργοποιήσει όλες τις αισθήσεις σας και να ανταμείψει με τις υπέροχες γευστικές επιλογές του, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, σας περιμένει να το εξερευνήσετε. Τοποθετημένο σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης, στην παραλία, μόλις λίγα βήματα από το Μέγαρο Μουσικής της πόλης, προσφέρει απίστευτη θέα στο Θερμαϊκό και μαγεύει τους επισκέπτες χάρη στην προνομιακή τοποθεσία και τα γαστρονομικά του θαύματα. 

 

 

Tip: Δοκιμάστε την ανανεωμένη, καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου πιάτου Γαρίδα Καταϊφι” που θα σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης! 

 

Δείτε περισσότερα στην σελίδα του εστιατορίου στο Facebook: THRIArestaurant

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!