Home / Good Life  / Οι πιο γλυκιές και ρομαντικές κομεντί

Οι πιο γλυκιές και ρομαντικές κομεντί

Οι πιο γλυκιές και ρομαντικές κομεντί
Για να ξαναερωτευθείτε τα καλοκαιρινά βράδυα. 

Συγκεντρώσαμε χαριτωμένες ταινίες με θέμα τον έρωτα που θα σας “γλυκάνουν” την ψυχή. 

 

The Kissing Booth. 

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της νεαρής συγγραφέας Beth Reekles, η ταινία αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Το πρώτο φιλί της έφηβης Ελ οδηγεί σε ένα απαγορευμένο φλερτ με το πιο καυτό αγόρι στο σχολείο. Όμως, έτσι ρισκάρει τη σχέση της με τον καλύτερό της φίλο.

 

Σκηνοθεσία: Vince Marcello

Ηθοποιοί: Joey King, Jacob Elordi, Joel Courtney

 

 

 

 

The Kissing Booth 2. 

Η δεύτερη ταινία στην οποία βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα μεταξύ των πρωταγωνιστών. 

 

Σκηνοθεσία: Vince Marcello

Ηθοποιοί: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi 

 

 

 

The Notebook

Φυσικά το Notebook δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας. Η Άλι, μια ηλικιωμένη που πάσχει από Αλτσχάιμερ, βρίσκει ανακούφιση στο ερωτικό ημερολόγιο που της διαβάζει καθημερινά ένας συνταξιούχος. Η ιστορία του γυρίζει την αφήγηση στη Βόρεια Καρολίνα του 1940, όταν η νεαρή τότε Άλι ερωτεύτηκε παράφορα έναν εργάτη παρά τις αντιρρήσεις της πλούσιας οικογένειάς της.

 

Σκηνοθεσία: Nick Cassavetes

Ηθοποιοί: Gena Rowlands, James Garner, Rachel McAdams 

 

 

 

Dear John

Ο Τζον Τάιρι είναι ένας γοητευτικός στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων. Στην άδειά του επισκέπτεται τον πατέρα του στη Νότια Καρολίνα. Η Σαβάνα Κέρτις, μια πανέμορφη ιδεαλίστρια φοιτήτρια, έχει γυρίσει σπίτι για τις διακοπές. Ο Τζον και η Σαβάνα προέρχονται από διαφορετικούς κόσμους, αλλά όταν συναντηθούν τυχαία στην παραλία, θα αισθανούν αμέσως την αμοιβαία έλξη. Η συνάντησή τους θα οδηγήσει σε δύο εβδομάδες θυελώδους έρωτα και τα αισθήματά τους γρήγορα θα βαθύνουν σε μια παθιασμένη, ολοκληρωτική σχέση. Ο καθένας θ’ ανακαλύψει στον άλλον κάτι που ποτέ δε γνώριζε ότι του έλειπε. Οταν ο Τζον θ’ αναγκαστεί να επιστρέψει στο μέτωπο και η Σαβάνα στο πανεπιστήμιο, υπόσχονται ότι θα γράφουν ο ένας στον άλλον. Μέσα από μια συνεχόμενη σειρά γραμμάτων, η αγάπη τους εξακολουθεί ν’ ανθίζει, όσο ξεδιπλώνεται μια βαθιά ρομαντική ερωτική ιστορία, για τους πρώτους έρωτες και τις δεύτερες ευκαιρίες.

 

Σκηνοθεσία: Lasse Hallström

Ηθοποιοί: Channing Tatum, Amanda Seyfried, Richard Jenkins

 

 

 

Love Rosie

Υπάρχει άραγε αυτό που λέμε “αληθινή φιλία” ανάμεσα σε ένα αγόρι κι ένα κορίτσι; Η Ρόζι και ο Άλεξ είναι οι καλύτεροι φίλοι. Μεγαλώνουν μαζί, φλερτάρουν κι ενθουσιάζονται, μέχρι τη στιγμή που αναγκάζονται να χωριστούν, μιας και ο Άλεξ θα μετακομίσει για σπουδές από το Δουβλίνο στην Αμερική. Μπορεί η φιλία τους να αντέξει μέσα στα χρόνια κι από τόσο μακριά; Θα τολμήσουν να ρισκάρουν τα πάντα για την αληθινή αγάπη;

 

Σκηνοθεσία: Christian Ditter

Ηθοποιοί: Lily Collins, Sam Claflin, Christian Cooke

 

 

 

500 Days of Summer

Οι 500 μέρες της κοινής ιστορίας του ρομαντικού Τομ και της δύσπιστης απέναντι στις ερωτικές δεσμεύσεις Σάμερ.

 

Σκηνοθεσία: Marc Webb

Ηθοποιοί: Zooey Deschanel, Joseph Gordon-Levitt, Geoffrey Arend

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!