Home / Beauty  / Οι νέες must-have beauty κυκλοφορίες

Οι νέες must-have beauty κυκλοφορίες

Οι νέες must-have beauty κυκλοφορίες
Οι beauty κυκλοφορίες του μήνα που θα μας ενθουσιάσουν! 

Οι πιο ιδιαίτερες κυκλοφορίες του μήνα που θα ανανεώσουν το beauty νεσεσέρ μας. Η λίστα μας περιλαμβάνει 5 νέες κυκλοφορίες που αφορούν στο μακιγιάζ και την περιποίηση προσώπου και θα μας βοηθήσουν να είμαστε πάντα λαμπερές και με υγιή επιδερμίδα. 

 

 

Colourpop Bye Bye Birdie!

Μια artistic και συνάμα εξωτική παλέτα με σκιές για τα μάτια κυκλοφορεί από το brand Colourpop. Η ιδιαίτερη παλέτα, με το elegant design έρχεται με 12 αποχρώσεις μεταλλικές και ιριδίζουσες για σούπερ μακιγιάζ ματιών, που θα κάνει τη διαφορά. όσο για την παλέτα είναι ένα πραγματικό κόσμημα για την συλλογή μας. 

 

 

 

Huda Beauty Nude Obsessions

Μία ακόμη παλέτα με πλούσιες αποχρώσεις για τα μάτια έρχεται από τη Huda Beauty, ένα αγαπημένο brand των beautistas. Η νέα παλέτα περιλαμβάνει 9 αποχρώσεις σε τόνους του καφέ, shiny και λαμπερές, για όμορφο αποτέλεσμα. 

 

 

Maybelline New York Snapscara.

Μία νέα μάσκαρα κυκλοφορεί από τη Μaybelline, η οποία χάρη στο έξυπνο βουρτσάκι της βοηθά της βλεφαρίδες να φαίνονται πιο πυκνές και μακριές. 

 

 

 

I Dew Care face masks. 

Μάσκες ομορφιάς και ενυδάτωσης από το brand I Dew Care για το απόλυτο skincare προσώπου. Οι μάσκες έρχονται σε συσκευασίες που θυμίζουν αυτές του παγωτού, δίνοντας μία χαριτωμένη και πιο γλυκιά νότα στην καθημερινότητά μας. 

 

 

 

Bond No.9 New York Lips.

Μία νέα σειρά κραγιόν που μοιάζουν πραγματικά αριστουργηματικά. Πρόκειται για τη collection Bond No.9 από το γνωστό για τα φίνα αρώματά του brand New York Lip, που περιλαμβάνει 9 κραγιόν σε πλούσιες αποχρώσεις. Η θήκη δε χρυσή και πολυτελής είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό σε αυτή τη νέα συλλογή. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!