Home / Beauty  / Οι κυρίαρχες summer αποχρώσεις στα μαλλιά!

Οι κυρίαρχες summer αποχρώσεις στα μαλλιά!

Οι κυρίαρχες summer αποχρώσεις στα μαλλιά!

Αν θέλετε να ανανεώσετε το στυλ σας, σας παρουσιάζουμε τις κυρίαρχες καλοκαιρινές αποχρώσεις για τα μαλλιά για να επιλέξετε αυτήν που σας ταιριάζει!  

 
Baby blonde.

H απαλή αυτή απόχρωση του ξανθού χαρίζει ακόμη περισσότερο φως στο πρόσωπό σας και αναδεικνύει υπέροχα τις ανοιχτές και σταρένιες επιδερμίδες. Το baby blonde αποτελεί hot πρόταση για το φετινό καλοκαίρι! 

 

 
Golden Caramel.

Αυτή η φωτεινή ανάμιξη αποχρώσεων είναι ιδανική πρόταση για τις καστανές που θέλουν να δώσουν πιο λαμπερή και καλοκαιρινή όψη στα μαλλιά τους. Η golden caramel απόχρωση εμπεριέχει τόνους του σοκολατί, του χρυσού και της καραμέλας που δημιουργούν ένα μοναδικό summer αποτέλεσμα! 

 

 

Balayage blonde.

H τεχνική του balayage έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τις γυναίκες καθώς δίνει την αίσθηση πως τα μαλλιά έχουν ανοίξει φυσικά από τον ήλιο. Πολλές celebrities αγαπούν το balayage και το επιλέγουν για να δώσουν στα μαλλιά τους την αίσθηση του καλοκαιριού.

 

 

Honey Blonde.

Οι διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού που περιέχει το honey blonde χαρίζουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στο στυλ σου. Τολμήστε το αν είστε μελαχρινές και δεν θέλετε να προχωρήσετε κατευθείαν σε πολύ ανοιχτές ξανθές αποχρώσεις. 

 

 
Sweet brown. 

Το πλούσιο, λαχταριστό καστανό χρώμα με νότες του μελιού αλλά και της σοκολάτας μπορεί να δώσει έναν ακόμη πιο μυστηριώδη αέρα στο look σας. Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες, χαρίζει γλυκύτητα και αποτελεί ένα από τα κλασσικά πλέον χρώματα για τα μαλλιά! 

 

 

Honey Brown.

Λαμπερή, γλυκιά και φωτεινή η απόχρωση του καστανού με μελί πινελιές αποτελεί μια πιο ασφαλή αλλά εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά για τις καστανές ή τις μελαχρινές. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!