Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Οι καλύτεροι χυμοί για να χάσεις βάρος

Οι καλύτεροι χυμοί για να χάσεις βάρος

Οι πιο αποτελεσματικοί χυμοί για απώλεια βάρους.

 

Θέλεις να αδυνατίσεις; Δοκίμασε αυτούς τους γευστικούς και πολύ θρεπτικούς χυμούς που θα σε βοηθήσουν να χάσεις κιλά και να κάνεις αποτοξίνωση. Μην ξεχνάς όμως πως παράλληλα είναι καλό να ακολουθείς μια ισορροπημένη διατροφή και να κάνεις κάπου είδους άσκηση για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι.

 

Χυμός καρότο.

Ο χυμός καρότου είναι ιδανικός για την απώλεια βάρους καθώς τα καρότα είναι χαμηλά σε θερμίδες και πλούσια σε φυτικές ίνες. Ο χυμός καρότου μπορεί να σε κρατήσει χορτάτη για αρκετή ώρα και να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά, δεδομένου ότι το καρότο ευνοεί την καύση λίπους. Για πιο πικάντικη γεύση και αποτοξινωτική δράση πρόσθεσε χυμό πορτοκαλιού και λίγο τζίντζερ.  

 

 

Χυμός με μήλο και λεμόνι.

Ένας χυμός γευστικός αλλά και σούπερ αντιοξειδωτικός που μπορείς να πίνεις μόλις ξυπνάς το πρωί. Το μήλο και το λεμόνι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες και ευεργετικά για τον οργανισμό. Αν θέλεις να κάνεις ακόμη πιο detox τον χυμό σου πρόσθεσε λίγο αγγούρι που έχεις περάσει στο μπλέντερ καθώς έχει βιταμίνη Κ και είναι πολύ ενυδατικό.

 

Χυμός ρόδι.

Το ρόδι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και πολυφαινόλες, γεγονός που το κάνει ιδανικό για να χάσεις λίπος και να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου. Εκτός όμως από την συμβολή του στην προσπάθειά σου να χάσεις βάρος, το ρόδι μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις λαμπερή και υγιή την επιδερμίδα σου!

 

 
Χυμός λάχανου.

Ο χυμός λάχανου μπορεί να μην φαντάζει ιδιαίτερα ελκυστικός όμως βοηθά σημαντικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και κατ’ επέκταση στην απώλεια βάρους. Το λάχανο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες που καταπολεμούν το λίπος και παρέχουν το αίσθημα κορεσμού ενώ πολλές έρευνες αποδεικνύουν την συμβολή του στην ανακούφιση προβλημάτων στο στομάχι όπως φούσκωμα και δυσπεψία. 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!