Home / Family  / Οι Εξερευνητές των Ωκεανών στο Mediterranean Cosmos

Οι Εξερευνητές των Ωκεανών στο Mediterranean Cosmos

Το Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Βόρεια Ελλάδα, διοργανώσε και φιλοξένησε στον χώρο του μια ανεπανάληπτη δράση, μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος “Εξερευνητές των Ωκεανών”, μεταφέροντας τους μικρούς επισκέπτες στους ωκεανούς και στον ανεξερεύνητο βυθό της θάλασσας!

 

 

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Εξερευνητές των Ωκεανών” πρόσφερε στους μικρούς επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία, υψηλής εκπαιδευτικής αξίας με μια εικονική περιήγηση στους ωκεανούς και τον υποθαλάσσιο κόσμο με βασικό στόχο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να τα ευαισθητοποιήσει με τον πιο βιωματικό τρόπο, ώστε να συνεχίσουν να μαθαίνουν, να εξερευνούν αλλά και να προστατεύουν τον θαλάσσιο πλανήτη μας σε όλη την διάρκεια της ζωής τους.

 

 

Η εκπαιδευτική δράση φιλοξενήθηκε στο εμπορικό κέντρο για συνολικά 3 εβδομάδες και η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία με την προσέλευση 10 σχολείων και την ξενάγηση πάνω από 1.500 μαθητών.

 

www.medcosmos.gr

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!