Home / Fashion  / Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των φετινών BET Awards!

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των φετινών BET Awards!

Οι εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των φετινών BET Awards!

Τα BET Awards πραγματοποίηθηκαν με επιτυχία χθες στο Los Angeles. Τραγουδιστές, ηθοποιοί, ράπερς, αθλητές και πολλοί ακόμη celebrities παρέλασαν από το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, ξεχωρίζοντας με τις στυλιστικές τους επιλογές. Ιδού οι celebrities που άστραψαν με την παρουσία τους! 

 
Janelle Monáe. 

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ηθοποιός και ακτιβίστρια Janelle Monáe εντυπωσίασε με την ποπ, πολύχρωμη σιλουέτα της από τον Nicolas Jebran που συνδύασε με το θεατρικό της καπέλο και το πληθωρικό τσαντάκι της. 

 

 

Tyra Banks. 

H Tyra Banks ήταν για ακόμη μια φορά απαστράπτουσα, φορώντας μια ολόσωμη φόρμα του Michael Costello με λαμπερές κεντητές λεπτομέρειες. 

 

 

 
Chloe και Halle Bailey.

Οι αδερφές Chloe και Halle Bailey, επέλεξαν διαφορετικά outfit από διαφορετικούς σχεδιαστές. Η Chloe φόρεσε Linder και η Halle επέλεξε δημιουργία της Natasha Zinko. 

 

 

 

 

Logan Browning.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Logan Browning εντυπωσίασε με το total white συνολάκι της που συνδύασε άψογα με τα λευκά κομψά της πέδιλα. Το λευκό αναδεικνύει υπέροχα την επιδερμίδα της, οι λεπτομέρειες στη φούστα δημιουργούν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι ενώ τα chic κοσμήματα που επέλεξε ομορφαίνουν ακόμη παραπάνω την δημιουργία του Dion Lee. 

 

 

K. Michelle.

Πληθωρική και εντυπωσιακή η τραγουδίστρια της R&B, K. Michelle έκλεψε τις εντυπώσεις με το λευκό φόρεμα με τις αστραφτερές λεπτομέρειες και τα ανάλογα αξεσουάρ που επέλεξε στο look της! Τα κοσμήματα που επέλεξε δηλαδή τα σκουλαρίκια και τα δακτυλίδια της χαρίζουν όση λάμψη πρέπει στο ήδη εντυπωσιακό της outfit. 

 

 

Remy Ma.

Η ράπερ Remy Ma κατάφερε να μην την ‘φορέσει’ το πληθωρικό φόρεμα της Karen Sabag και να το αναδείξει με αυτοπεποίθηση και σιγουριά! Οι κόκκινες ψηλοτάκουνες γόβες της συνδυασμένες άψογα με το κραγιόν της ολοκληρώνουν το στυλ της. 

 

 

 

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!